Helghäng och staketsrapportering! 

Den här helgen har vi haft det riktigt gött. Chillat, grillat och hängt i solen m skönt gäng. Det är nu man verkligen börjar kunna suga i sig av gårdslivets goda. 

Staketet är klart (eller till 95% iallafall, det sista finliret blir förmodligen klart 2020) grindarna är uppe och fungerar fint om man bortser från att ena grindsidan kör för långt på den ena så det blir en glipa och hela ”stängd grundfunktionen” försvinner. Men ändå, sjukt nöjd över mitt och mannens till 100% gemensamma projekt. Storleksmässigt var det här projektet lite för stort för mig för jag vill helst att allt ska bli klart på en dag eller max två eftersom jag hatar halvfärdiga saker och stöket som renoveringar/byggen innebär (ja, jag vet att jag ännu inte målat klart gårdsväggen på baksidan. Jag gick så att säga in i väggen när det gäller motivationen kring det projektet, men en dag någon gång ska det bli klart) 

Tyvärr så tog operation staket längre tid än jag trott eftersom det är svårt att få till 8h arbetsdagar med 1 och 2åring i familjen som domderar våra liv, men ändå, vi har fixat det. Kanske tjurat någon enstaka stund men inte ens varit nära skilsmässa faktiskt ( vilket är något jag lärt mig av arga snickarn tydligen är en vanlig bieffekt av parbyggen) så high five till oss! Men som sagt, vi kommer icke få storhetsvansinne och inför byggen som fritidsnöje. Icke. Nu när vi byggt oss ett fort kan gårdsponnyn gå lös.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera