Vargen kommer! 

Som mamma till 4a barn skulle jag vilja pĂ„stĂ„ att jag lĂ€rt mig att bli riktigt effektiv. Nu kĂ€nner jag dock att jag fĂ„r lyfta ett varningens finger att effektiviteten kan gĂ„ för lĂ„ngt. 

Jag gĂ„r upp, tĂ€nker att jag slĂ€nger in en dusch i det pressade morgonschemat innan dagislĂ€mning. Sagt och gjort, jag slĂ€nger av mig paltorna och hoppar in. Precis lagom tills jag fĂ„tt geggat i schampot i hĂ„ret sĂ„ börjar minstingen skrika. Jaja, lite skrik har ingen dött av, hon fĂ„r vĂ€nta tĂ€nker jag (ja, med 4a barn i bagaget sĂ„ har jag för lĂ€nge sedan passerat grĂ€nsen nĂ€r man stĂ„r i givakt för minsta pip). TvĂ€ttar ur schampot, slĂ€nger i balsamet och tĂ€nker att det Ă€r bĂ€st att ta en skalning av kroppsbehĂ„ringen eftersom igelkottkĂ€nslan börjar infinna sig. 

Just i det delikata ögonblicket nÀr jag stÄr med balsam i hÄret och har rakat ena armhÄlan sÄ gÄr ungen upp i falsett som att hon nu fastnat med alla armar och ben i spjÀlorna i sÀngen. Nu gÀller det att lÀgga pÄ en rem kÀnner jag och ilar över med rakhyveln till andra armhÄlan. Men i all hets sÄ effektiviserade jag ner uppfattningen av mina utstÄende (iaf hyfsat utstÄende) behag till en A-kupa och rÄkar i denna missbedömning köra över bröstvÄrtan med hyveln. Iiiihhhhaaaaaaoooohhh!! AlltsÄ hyvlad bröstvÄrta skulle nog lÀtt kunna platsa pÄ topp 10-listan över effektiva tortyrsÀtt.

SĂ„ jag sladdar ut naken, dyngsur frĂ„n duschen med halv (nja, kanske inte riktigt, men iallafall toppad) blödande bröstvĂ„rta, slĂ€nger mig in sovrummet för att hitta en förtvivlad Penny som… tappat sin snutte. 

Wtf?! Kan inte ungen lĂ€ra sig att skilja pĂ„ tonlĂ€get för ”vargen kommer” och mindre akuta problem. 

Ja, dĂ€r har ni min morgon. FĂ„tt sĂ€tta plĂ„ster pĂ„ ett nytt stĂ€lle pĂ„ kroppen. Alltid nĂ„got. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera