Mannen, myten och grillen

Storlek på snoppen och tunnhårighet är ju klassiskt ömma tår bland det manliga släktet men att grillen är med bland topp 3 är ändå hyfsat nytt för mig. 

Jag tror knappt jag sett min kära make så arg som idag när jag 1. Lagt i kol 2. Hällt på tändvätska för att den ska dra sig 3. Tänt på grillen 4. Lagt tillbaka gallren (att hälla på tändvätska med gallret kvar är en dödssynd jag en gång råkat göra och aldrig kommer göra igen) när det är go glöd. 

Vad jag gjorde för fel? 

Tog oskulden på den helt nya grillen, använda inte loftlightern eller vad den heter.. och dessutom med Korv. KORV! 

Att jag bett honom fixa igång grillen 3ggr inför stundande gästers ankomst utan reaktion har tydligen ingen betydelse, eller det faktum att han var med och storhandlade för lunchgrillningen igår och därmed valt vilka KORVAR vi skulle grilla är petitesser som är obetydliga i sammanhanget. 

Frukta icke, efter att ha pustat och frustat ensam i 10min gick den värsta argheten över. Som tur var hade några korvar fastnat lite i gallren så han var ”tvungen” att ta städ-oskulden så nu är vi återigen ett ömsint, harmoniskt par som ännu en gång överlevt en kris värdig en skilsmässa. 

#i-landsproblempar 

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

One thought on “Mannen, myten och grillen

Kommentera