Mannen, myten och grillen

Storlek pĂ„ snoppen och tunnhĂ„righet Ă€r ju klassiskt ömma tĂ„r bland det manliga slĂ€ktet men att grillen Ă€r med bland topp 3 Ă€r Ă€ndĂ„ hyfsat nytt för mig. 

Jag tror knappt jag sett min kĂ€ra make sĂ„ arg som idag nĂ€r jag 1. Lagt i kol 2. HĂ€llt pĂ„ tĂ€ndvĂ€tska för att den ska dra sig 3. TĂ€nt pĂ„ grillen 4. Lagt tillbaka gallren (att hĂ€lla pĂ„ tĂ€ndvĂ€tska med gallret kvar Ă€r en dödssynd jag en gĂ„ng rĂ„kat göra och aldrig kommer göra igen) nĂ€r det Ă€r go glöd. 

Vad jag gjorde för fel? 

Tog oskulden pĂ„ den helt nya grillen, anvĂ€nda inte loftlightern eller vad den heter.. och dessutom med Korv. KORV! 

Att jag bett honom fixa igĂ„ng grillen 3ggr inför stundande gĂ€sters ankomst utan reaktion har tydligen ingen betydelse, eller det faktum att han var med och storhandlade för lunchgrillningen igĂ„r och dĂ€rmed valt vilka KORVAR vi skulle grilla Ă€r petitesser som Ă€r obetydliga i sammanhanget. 

Frukta icke, efter att ha pustat och frustat ensam i 10min gick den vĂ€rsta argheten över. Som tur var hade nĂ„gra korvar fastnat lite i gallren sĂ„ han var ”tvungen” att ta stĂ€d-oskulden sĂ„ nu Ă€r vi Ă„terigen ett ömsint, harmoniskt par som Ă€nnu en gĂ„ng överlevt en kris vĂ€rdig en skilsmĂ€ssa. 

#i-landsproblempar 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

En reaktion till “Mannen, myten och grillen

Kommentera