I väntan på morsdags-frukosten.. 

Här ligger jag och icke-sover i väntan på min rättmätiga morsdagsfrukost. Eller jag hoppas att det är det mannen och minstingen försöker svänga ihop där nere. De kan eventuellt totalt ha glömt bort årets största dag, det har tyvärr hänt tidigare. 

Min man brukar vara riktigt bra på att vara romantisk, ge mig små presenter och fira mig ordentlig när jag fyller år men just mors dag är hans akilleshäl. 

Förra året fick jag en glas-skål köpt på typ cervera i sista sekund ( jag gillar godis så nu fick jag mig en genomskinlig, svintråkig helt vanlig jäkla skål som symbol på hur mycket det är värt att jag burit, fött och ställer upp för våra barn i vått och torrt) den skålen är ännu oanvänd och symboliserar en svart tid i mitt liv. 

Året innan det fick jag inget, INGET. 

Ja, morsdag är ett känsligt kapitel i mitt liv. Inte alls så att jag behöver få något dyrt men jag har ändå fött fyra (4a!!) barn och tycker faktiskt att jag kan få lite uppskattning för de gråa hår jag fått pga detta val. De senaste 2,5åren har jag dessutom varit mammaledig och då har nästintill hela min existens byggt på att vara mamma. 

Man skulle kunna sträcka sig så långt att morsdag de här åren även är den dagen jag har ett utvecklingssamtal för mitt ”jobb” och jag kan säga att när ”chefen” säger att den här dödstråkiga glas-skålen för 99kr visar vad jag tycker om din prestation under året, så blir man inte glad. Inte alls glad. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera