Vargen kommer, huset har pustat och frustats sönder och trollet har ätit upp geten på bron! 

Min syrra var precis här för att leta igenom min garderob i hopp om att slippa panikköpa en klänning till ett bröllop i helgen. Utflykten betalade sig och hon kommer äntra bröllopet utklädd till ormen i lustgården. Eller kanske inte. Hon hittade dock en klänning med ormmönster i kaoset så det kan ändå vara säkrast att hålla tungan i styr så ingen misstar henne som en utsänd att förgifta lyckan mellan de lyckliga tu. 

Under det snabba besöket hann vi (mest syrran eftersom hon blev ofrivillig del i dramat) ventilera en del heta känslor i ett ämne jag tog upp förra veckan; nämligen det här med att skrika ”vargen kommer” i tid och otid. 

Vi har nämligen en nära släkting som har en tendens att ringa femtioelva gånger om man inte svarar för att när man sedan ringer upp med panik i rösten, få ett ” vad gör du?” 

I helgen inträffade just en sådan incident. Tv’n hade nämligen gått sönder. Även om man kan förstå att denna pryl är en extremt viktig del i vardagen i ett i övrigt inte så aktivt liv så kanske inte 20 samtal under en dag är rimligt till familjens olika medlemmar (då fick hon ändå svar på i princip alla) för att nu är undergången nära. Hon måste ju ha en tv nu. NU! 

Att vi upplyste om att det nu finns en iPad i hushållet hjälpte föga för tydligen hade någon klåfingrig bekant varit där och fipplat ( den bekanta var ju gammal polis, så mormor lade tryggt sin nya ägodel i hennes händer. Läxan blev att gammal hederligt inlärt förtroende för vissa yrken inte alltid är bra) med apparna så nu är det tydligen kaos på riktigt och en vänskap är i upplösningstillstånd. 

Förmodligen har en app bytt plats och sladden till tv’n har åkt ut. Den som åker dit får se (den stackarn är pappa). För tro mig ingen kan göra en höna av en fjäder som mormor och Penny. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera