Kåt, ilsken och svullen 

Vi människor har ju kommit väldigt långt i utvecklingen, vi utvecklar den ena smarta prylen efter den andra och ändå så känner jag mig som plockad rätt från stäppen idag. 

Jag slits emellan att ha helvetiskt ont, vara grinig och riktigt ilsken och en känsla av att jag gör vad som helst för att min man ska ska dra med mig in i stenåldersgrottan för att göra ”förbjudna” saker med mig. 

Ägglossning. Ännu ett fantastiskt inslag i en kvinnlig vardag. Ännu ett inslag av totalt motstridiga känslor. Svullen, öm, trött, ledsen, ilsken och kåt. 

Jag kan säga att det är inte skitlätt att vara man heller under den här perioden. Vid första åtanke (och med föreställningen att män vill ligga mer än sina fruar) så kan man ju tro att denna period är som ljuv musik i mannens öra. 

Men låt mig punktera upp ett potentiellt händelseförlopp; 

Kvinnan har ont, blir tjurigare och ilsknare ju mer kroppen vill bli befruktad. Mannen går oanat runt i hemmet och luktar man. Kvinnan blir ännu mer irriterad för att kalrlsloken går runt och sprider sina dofter utan att göra sin manliga plikt. Kvinnan är nu lika folkilsk som en uppjagad dobberman och att närma sig henne är som att befinna sig nära en hangranat där sprinten hänger lös. Det enda sättet att rädda situationen är att befria kvinnan från kroppens kåthetsklor men att göra detta innebär att du ska närma dig en högexplosiv granat samtidigt som du ska försöka bli kåt. En inte helt lätt uppgift och framförallt en totalt osexig sådan.

Inte helt oväntat så är mannen inte alltid exalterad över detta upplägg och blir då irriterad och vill inte alls samarbeta för att tämja den kvinnliga kroppens krafter vilket leder till ett dygn av riktigt oskön stämning. 

Det går dock att jobba proaktivt för att förhindra ovanstående scenario. Tydligen. #fyradöttrar 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera