Plötsligt händer det! 

Jag har inte vunnit på triss (sjukt om man vore en sån lott-junkie så att man måste ta sig en lott så fort man slår upp ögonen), jag har inte heller vunnit en date med Justin Bieber (sjukt oklart varför jag skrev just honom). Nej, inatt hände det alla småbarnsföräldrar drömmer om. 

Ninja sov hela natten i sin säng. HELA! Detta innebär att jag och min man gick och lade oss själva, vi låg sked, vi vuxenmyste (utan att en enda gång tänka ”kom igen nu, fokusera, du måste hinna” eller ”gode gud låt ungen hitta nappen så att hon somnar om”. Vi somnade bredvid varann och vaknade nu hud mot hud (jag drabbas lätt av totalpanik om jag ligger för tätt klistrad, så lite kärvänlig fot mot fot är lagom om man inte ska förvandlas till en våt fläck när man sover) 

Helt sjukt! Det är första gången i det här huset. Det måste ju på något sätt vara en kompensation för alla de grå håren jag fick i förrgår. Ett sätt för naturen att se till att jag inte sparkar ut ungarna ur boet i förtid liksom.  

De som säger att vi kvinnor inte är lätta att behaga kan ju uppenbarligen aldrig ha träffat en småbarnsmamma?! Eller vänta nu, den här sloganen med lättbehagad småbarnsmamma känns bekant från någon industri?! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera