Glory hole party! 

Idag Ă€r en riktigt slapp dag. Regnigt ute och möjligheten att mysa inne. Jag och mannen lĂ„g och filosoferade och snackade skit i soffan innan och vi kom in pĂ„ den ena störda grejen efter den andra. 

Bland annat sĂ„ nĂ€mnde han att nĂ„gra bekanta varit pĂ„ en fest en gĂ„ng dĂ€r alla mĂ€n fick stĂ€lla sig pĂ„ rad bakom hĂ€ngande lakan och sedan sticka igenom sina snoppar genom förutskurna glory holes. DĂ€refter fick kvinnorna vĂ€lja ut sin bordsherre efter det som hĂ€ngde ut genom hĂ„len. 

Man kan ju verkligen undra hur festfixarna tÀnkte med det hÀr konceptet? Vill de;

  1. att man som fru/flickvĂ€n ska kĂ€nns igen ”sin snopp” och vĂ€lja den och dĂ€rmed att alla par ska sitta ihop? 
  2. att man som kvinna ska vĂ€lja den man finner störst, bĂ€st och vackrast och dĂ€rmed skapa en snöbollseffekt av intriger Ă€ven bland de mest sjĂ€lvsĂ€kra hanar ju lĂ€ngre kvĂ€llen rullat pĂ„ och ju högre alkolhalt festsĂ€llskapet har? 

Och… 

  • TĂ€nk om man som fru/flickvĂ€n absolut inte kan kĂ€nna igen mannens kronjuvel för att det Ă€r 5Ă„r sedan den sist anvĂ€ndes? 
  • TĂ€nk om nĂ„gra i sĂ€llskapet Ă€r otrogna med varann och frun av misstag vĂ€ljer Ă€lskaren för att hans Ă€r mer vĂ€lbekant Ă€n mannens nuförtiden? 
  • TĂ€nk om en fru vĂ€ljer en mindre snopp Ă€n mannens i tron att det Ă€r hans? Herregud vilken kĂ€ftsmĂ€ll! 
  • TĂ€nk den stackars sate som blir vald sist? Jag menar det Ă€r ju som att slungas bakĂ„t i tiden till valen pĂ„ gympan, fast pĂ„ crack?! 

Och hur gör man nĂ€r man gjort sitt val? Tar man honom i snabeln och travar bort till sitt bord? FĂ„r den arma saten ta pĂ„ sig klĂ€der? Hur fortsĂ€tter man konversationen efter denna extremt obekvĂ€ma icebuilder? 

NĂ€r jag framfört alla mina teorier och hur sjukt det lĂ„ter sĂ€ger min man; det kan ha varit sĂ„ att mĂ€nnen stack fram sina fötter inte snoppen. 

Jaha.. 

Same, same but extremely different! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera