Mind fuck värdig en Ninja! 

Alltså jag är så risig idag. Så risig så jag inte orkade köra barnen till förskolan och nu blir jag straffad för min risighet resten av dagen med två små härjande ”monster” som suger ur den sista energin ur min orkeslösa kropp. 

Jag avslutade precis ett telefonmöte med en partnerfirma och jag tror inte ungarna skrikit och gnällt så mycket i hela sina liv. Det blev liksom en ond cirkel. Jag försökte ta skydd i olika rum och de två små försökte döda varann i kampen att ta sig in till platsen jag befann mig på. Snuttar var borta, nappar tappades och slutet (verkade) var nära men vi alla överlevde (inte helt säker på min kompanjons öron dock) och nu (japp, kl 11,30) så blir barnen serverade frukostlunch. 

Nu inväntar jag på skakiga ben eftermiddagsvilan som jag ber till högre makter varar i flera låånga timmar. Som alla föräldrar vet så infaller aldrig någonsin desperat önskan om sömn, lugn el kaosfrihet i desperata tider så förmodligen kommer de ta en power nap på en kvart eller så. 

Ingen bra dag för varken föräldraskap, hästgårdsägande eller egenföretagande och definitivt inte en kombination av dem alla om man säger så. But we shall overcome (tills mannen kommer hem och inte en sekund längre) 

Tillägg: 

Barnen lekte hyfsat nöjt på nedre våningen så jag satte mig och högg i det mest akuta jobbet efter jag skrivit detta inlägg.  Efter ca 15min så börjar penny skrika i högan sky och när jag kommer ner möts jag av att den minsta ungen hänger med huvudet före halvvägs ner från soffkanten med Ninja ovanpå henne. Medan jag försöker trösta penny får jag nu några sekunder att titta runt på krigsfältet som en gång var ett vardagsrum. 

Serveringsvagnen är mitt i rummet, sitsen är utsliten ur båda fotöljerna, alla plädar på golvet, en växt utsmashad på golvet och toppat på detta ligger ett spel utspritt som har fler kort än det finns granbarr i en myrstack. Alltså, jag hade ingen energi innan men nu. Nu var måttet rågat. Jag får lugnat minstingen, bytt bajsblöja (det är klart hon bajsat mitt i detta, varför inte liksom) värmt välling, lagt henne och går sedan ner för att ta tag i kaoset.

 Jag tittar surt på Ninja och säger till henne att hjälpa till att städa upp (Efter attacken mot penny och slaget i vardagsrummet står hon inte jättehögt i kurs). Då tittar hon på mig där hon sitter i soffan och säger; ”Ninja pussa mamma” och gör sedan en pussmun åt mitt håll. Alltså den lilla jäkeln till att va en listig. Vad ska man göra då liksom? Motstå världens mysigaste puss och fortsätta va arg?! Det slutade med att jag kröp upp bredvid och pussade henne och sket i korten på golvet medans jag tänkte att de kan gått mannen plocka upp eftersom han köpt det jäkla skitspelet. 

Hur fick det stackarn precis skulden för kaoset? #Mind fuck värdig en Ninja! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera