Skengravid.. 

Jag har den senaste veckan känt mig skengravid. Jag tycker mig ha känt buffar/sparkar (främst när jag kört bil och känt mig uppblåst, men ändå) jag känner mig trött och framförallt har jag tittat på kort från när mina va minibebisar och tänkt att det kanske vore mysigt med en till. WTF liksom?! 

Det kommer absolut inte bli någon mer bebis. 4a är definitivt tillräckligt att hantera och många dagar för mycket att hantera. Nej, jag tror inte det här har något med äkta eller undermedvetna  moderskänslor att göra. Det här har att göra med att jag känner mig överväldigad av prestationsångest och att jag rör mig på okända marker. Det har alltid varit så mycket i mitt liv så stora livsförändrande val för min egen skull har liksom aldrig varit ett alternativ. Så nu när man ska sätta yrkeslivet, ambitionen, drivet på sin spets så är det… läskigt. 

Jag tror därför att min hjärna försöker hitta ett sätt att smita ifrån alla beslut och att bli på smällen skulle ju kunna vara ett sådant sätt. Wooohh, snacka om genväg som skulle bli en senväg. 

Nu gäller det att hålla sig i skinnet och ge sig själv en bitch-Slap in emellan så man inte i smyg försöker karva ut spiralen för att ducka ett jobbigt beslut nu och istället få miljontals de kommande 18 åren. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera