Kisset kommer! 

Vi är i full gång med operation sluta med blöja i vårt hem. Vi har inte gått all in ”nu slutar vi tvärt” för vi tänker att det är lättare när sommaren kommer (12e juni and counting) för då kan hon gå runt som en rumpnisse och jag slipper bli tokig på all kisstvätt. 

Vi har märkt att hon börjar bli redo för hon är medveten om när hon gör i blöjan och även viljan att sitta på toaletten trappas upp.  

De sista dagarna har detta fenomen dock tagits till en ny nivå. För varje gasbubbla eller kli på fiffi så skriker hon att hon måste gå på toaletten och detta är på riktigt en gång i kvarten. Hur många gånger ett underverk uträttas? Kanske var 10e gång om jag räknar snällt. 

Just nu är jag väldigt nära att skrika ”bajsa på dig ungjäkel” för jag orkar inte med att mitt liv nu går ut på att sitta på toan på en pall medans jag klappar henne på magen, låren och samtidigt tycker synd om de små, små sårskorporna man  knappt kan se med förstoringsglas på hennes knän. 
Dock är hon förjäkla mysig så det är väl bara att bita ihop och tänka att jobba/städa/laga mat/umgås med mina andra barn eller allmänt ha ett liv är något jag får göra i framtiden. Vilken jag hoppas börjar i morgon. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera