Kändis nästa? 

Jag startade dagen med lite världsvant minglande (samt gjorde ett nervöst framträdande om mitt företag vilket jag kommer ihåg 0 ifrån) och nu på eftermiddagen har jag fått erbjudande om ett samarbete. Det ni. Samarbete! 

Nu undrar ni säkert vad detta är, kommer jag vara medprogramledare i Melodifestivalen? Kommer jag bli nya ambassadören för BRIS eller UNICEF kanske? 

Nja. Tyvärr icke. Eller fy fasiken för att stå på Melodifestivalscenen i nån klänning och sedan bli utsatt för allas tyckande om läge på röst, bröst och spekulerande om att ett eventuellt 5e barn är på gång med tanke på att den after-hundragraviditeteroplatta magen inte är som en planka. 

Nix. Jag kommer varken förändra världen eller sysselsätta en nations spekulationer med erbjudandet. Det är heller inget glamoröst erbjudande alls, men det är för mig ett litet erkännande. Ett erkännande att min blogg börjar ta för sig och att ett litet gott gäng gillar mitt operfekta instagramkonto (annanord.mockidikk.se). Vilket jag tycker är superduperkul! 

Så inget stort steg för mänskligheten men ett helt ok pennkjolssteg (alla som tagit några steg i pennkjol vet vad jag menar) för mig! Häpp! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Kändis nästa? 

Kommentera