Dubbel familj, dubbel kärlek 

Igår var det skolavslutning och som bonusfamilj så var schemat mer späckat än en stoppad korv. 

06.00 – uppstigning 

08.00- samling i klassrum för tårtkalas?!

09.00- avslutning i kyrka

10.30- grillhäng hos bonusfamilj 

14.00- grill/Pool/tårtkalas hos bonusfarmor, bonusmormor, bonusfarbröder och bonusfjärdemän

17.00- gill/kubb/swissfest hemma hos oss med morfar, moster med respektive. 

23.00- färdigstompad och lätt överkörd äntrar vi alla läge koma. En skithärlig dag och sådan lyx att typ halva världen vill fira in sommarlovet för mina stora tjejer men också lite samma dilemma som uppstår runt jul och födelsedag. Att få det att bli lagom för tjejerna. 

Vi kör alltid gemensamt kalas när tjejerna fyller år för att de verkligen ska få känna att en dag är speciell. Ett år så bjöd vi båda familj, släkt och några kompisar men då blev det så mycket för tjejerna att de inte ens orkade öppna paketen längre när hälften av gästerna kommit. 

Vi har även haft det dilemmat runt jul när alla ”ska” träffa dem och de skickas runt och firar jul och lilljul 10 gånger och tjejerna inte längre vet vilken dag det är. 

Vi har lärt oss från misstagen och vi försöker alltid ha tjejernas bästa som fokus även om farmor, bonusmormor eller alla bonuskusiner inte får träffa dem varje jul. Men det är inte alltid självklart vad deras bästa är och det är hjärtekrossande när deras bästa är mitt hjärtas sämsta. Men vi gör så gott vi kan och jag är skitglad att vi alla kommer så bra överens. Det är faktiskt en bonusfamiljlyx att tjejerna har ett dubbelt så stort skyddsnät av en stor fluffig familj som älskar dem. ❤️

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera