På Expedition i Bullaren! 

Vi är på kompisars sommarställe och lever livet. Ungarna leker, vi vuxna skrattar, pratar,  dricker vin och har det allmänt gött och det finns inte ett moln i sikte varken på himmel i vårt liv. 

Eller så är alla projekt lite större och tar lite mer tid och energi ju fler barn man har. Bara att få ihop all packning före och efter en utflykt med övernattning tar en knapp arbetsdag. 

Att sitta i bil med 4a barn är som att tutta på och kasta in kinapuffar i en burk och hoppas på att de inte ska smälla av. 

Att sova borta kan sluta med stillsamma insomningar och guldlockar som sover sött i sina  sängar eller som inatt med totalt kaos med klarvakna skitjobbiga barn mellan 01-03 där upploppet blir en totalflipp efter pappa för att mamman inte va vatten värd för att hon inte vill leka. 

Men jag är jäkligt glad att vi inte väljer den lätta vägen och slutat ”orka” ta oss iväg för man behöver energin från härligt häng. 

Just nu leker våra kids runt och jag kan undra om våra barnfria kompisar vägg i vägg njuter av avsmakningsmenyn som bjuds på av allt vad barnlivet innebär. De kanske inte riktigt känner att det var lika värt det, hehe.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera