Heja mig! 

I slutet av förra veckan sĂ„ lyfte jag bort en Ă„ngeststen frĂ„n mina axlar. Jag har varit stressad och haft lĂ€tt panik över det hĂ€r beslutet Ă€nda tills jag sa orden ”jag sĂ€ger upp mig”  högt. 

Min kĂ€nslobergodalbana har swishat mellan skitlĂ€skigt och ledsamt eftersom jag pĂ„ riktigt Ă€lskar kollegorna och företaget jag jobbat pĂ„ i ganska mĂ„nga Ă„r nu. Men nu efterĂ„t kĂ€nns det skönt. Skönt för att min chef tycker jag Ă€r cool och modig och peppar mig. Skönt för att jag nu kan gĂ„ in till 100% i Mockidikk med gott samvete och kĂ€nna att vi ”gjort slut” pĂ„ ett fint sĂ€tt. 

Jag behĂ„ller ett gött gĂ€ng kompisar och mĂ€ngder av erfarenheter nĂ€r jag nu kör vidare med mitt eget företag. Och vet ni vad, jag kĂ€nner mig sjukt jĂ€kla stolt över mig sjĂ€lv. För att jag faktiskt vĂ„gar! Det kan absolut gĂ„ kĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete men dĂ„ har jag iallafall hoppat för att nĂ„ min vision om att driva ett företag med ena foten i jordgubbslandet och den andra i en digital vĂ€rld! Ett mĂ„l för att kunna ”have it all (all Ă€r i det hĂ€r fallet man, 4a barn, 3hĂ€star, höns, en kanin och brinna för det jag gör  utan att mentalt krascha)

Heja pĂ„ mig, hĂ„ll tummar och tĂ„r men framförallt tipsa alla ni kĂ€nner om den sköna tjejen med hatt som Ă€r grym pĂ„ sociala medier, sökmotoroptimering och digital marknadsföring! 

Nu kör vi! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Heja mig! 

Kommentera