Heja mig! 

I slutet av förra veckan så lyfte jag bort en ångeststen från mina axlar. Jag har varit stressad och haft lätt panik över det här beslutet ända tills jag sa orden ”jag säger upp mig”  högt. 

Min känslobergodalbana har swishat mellan skitläskigt och ledsamt eftersom jag på riktigt älskar kollegorna och företaget jag jobbat på i ganska många år nu. Men nu efteråt känns det skönt. Skönt för att min chef tycker jag är cool och modig och peppar mig. Skönt för att jag nu kan gå in till 100% i Mockidikk med gott samvete och känna att vi ”gjort slut” på ett fint sätt. 

Jag behåller ett gött gäng kompisar och mängder av erfarenheter när jag nu kör vidare med mitt eget företag. Och vet ni vad, jag känner mig sjukt jäkla stolt över mig själv. För att jag faktiskt vågar! Det kan absolut gå käpprätt åt helvete men då har jag iallafall hoppat för att nå min vision om att driva ett företag med ena foten i jordgubbslandet och den andra i en digital värld! Ett mål för att kunna ”have it all (all är i det här fallet man, 4a barn, 3hästar, höns, en kanin och brinna för det jag gör  utan att mentalt krascha)

Heja på mig, håll tummar och tår men framförallt tipsa alla ni känner om den sköna tjejen med hatt som är grym på sociala medier, sökmotoroptimering och digital marknadsföring! 

Nu kör vi! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Heja mig! 

Kommentera