Du är så vacker när du sover.. 

Jag har en tendens att prata i sömnen. När jag var yngre tog jag mig även små promenader under nätterna vilket resulterade i att mina föräldrar fick jagat i fatt mig halvvägs ut genom källardörren ett antal gånger (tydligen var jag väluppfostrad nog att inte ta finingången när jag skulle ut på mina äventyr) 

Generellt kan man säga att jag somnar tidigare än min man. Så när han ligger i sängen och kollar en go film så får han med jämna mellanrum lite creepy liveinslag i sin egentid. 

  • Ibland mumlar jag bara lite gulligt osammanhängande och beter mig som en from senil gammal tant. 
  • ibland slänger jag mig upp i panik, kollar ut genom rutan och skriker att jag hör någon som håller på att ta sig in i huset för att mörda oss alla ( riktigt drömscenario för Jesper, det är ett under att han inte bajsat på sig än under ett sådan utbrott)
  • Ibland sätter jag mig upp och skäller ut honom över något riktigt logiskt och något i mig säger att jag kanske inte är helt resonlig under dessa tillfällen. 
  • eller så letar jag efter min mamma som jag gjorde senast. Det är den värsta varianten enligt min man eftersom han känner att han måste ljuga att hon är här för att inte få drömmen att eskalera. 

Jaha, inte ens när jag sover är jag en lätt och timid flickvän. Känns inte direkt som min man kommer skriva en smörig ballad om hur han tittar på mig i sömnen och smeker ett hårstrå från min kind (jag är typ 100grader varm och dreglar när jag sover så har kanske inte den uppmuntrande oskuldsfullt nysminkade looken heller) medan han tänker hur lycklig han är. 

Möjligen så kanske han tittar på mig (när jag ligger i mitten av sängen) och tänker; ” inget utbrott iallafall, alltid något”. 

Känns ju inte direkt som en text värdig Uno eller Larsa. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera