Jonglören.. 

Vilken dag. Idag har jag jonglerat uppföljningsjobb, tröstande av nervösa barn på sitt första träningsläger, lugnande av unghäst som håller på att hoppa ur skinnet under första mötet av stor tränings/tävlingsanläggning, minglande för att komma in i ny klubb, hemflängande för ett 2 timmar långt konferenssamtal med flera olika länder, hämtning på förskola, en kvarts middag med mannen ( där jag även hann massakrera min mellantå) för att sedan åka tillbaks för kvälls- och nattvaktande på läger. 

Så nu ligger jag här på en tältsäng i klubbstugan till det snurrande ljudet av frysar och kylar och fnittrande tjejer från övervåningen. Min tå har bytt färg till blå och jag väntar på att värktabletterna ska kicka in och döva den (helt sjukt hur ont en sådan liten stump kan göra) molande smärtan.

Gissar på max 2 timmar sömn mellan kissande barn och soluppgång (finns inte supermycket markiser) så tror jag kommer va riktigt fräsch i morgon. 

Nu ska jag seize the night så att säga! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Jonglören.. 

  1. Hur jobbet det än känns just nu.
    Ska du veta att tiden går fort och nu längtar man efter träningarna som började sju söndag morgon….( så konstiga vi människor är )
    Eller tänk på de vänner dom aldrig har fått uppleva detta underbara kaos med ungar ( gubbar)….

    1. Tycker ju faktiskt att det är väldigt kul, annars hade man ju aldrig signat upp sig. Mer att det ibland bara kunde sprida ut sig lite så man ändå behöver dela sig på atomnivå för att räcka till överallt 😂😂

Kommentera