SM i dåligt samvete.. 

Penny har sista dagarna varit extremt gnällig. Alltså sådär gnällig så man längtar tillbaks till jobbet innan semestern ens börjat. 

Ninja hade sin gnälligaste utvecklingsfas exakt vid den här tiden förra året så vi antar att Penny följer i hennes fotspår och som tur var gick den ju över och det lär ju även den här göra.

Problemet med gnälliga utvecklingsfaser är att de har en tendens att komma i väldigt hektiska perioder när man häcken full och då kan det gömma sig sjukdomar i dem som är svåra att märka. Som igår när de ringde från dagis för att Penny var ledsen och gnällig och man får hem henne och märker att hon är ganska hes. Tydligen hade fröken på dagis legat dålig veckan innan med ont i halsen och förmodligen så har lillfjuttan dragit på sig samma grej. Så här har hon gått runt och försökt berätta för oss på gnällspråket att hon känner sig risig. Det blir ingen ”årets mamma utmärkelse” i år för mig direkt. Och inte blev det någon förra året heller för precis den här veckan så var Ninja i exakt samma gnällperiod och i den gömde sig 3-dagars feber. Ninja hade sina livs gnälligaste och febriga dagar 2 dagar innan och på vår bröllopsdag och vi kände milt sagt att det var ganska olägligt. När de klassiska prickarna dök upp dagen efter bröllopet så kände man sig riktigt usel som mamma som tyckt hon varit lika härlig som en finne på rumpan. 

Men så är föräldraskapet och det är väl tur att de är trognare än en hund de små Goa rackarna för de verkar ju älska en ganska mycket ändå trots operfekthet. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera