Kiss i solen o ha det bra! 

I lördagskväll så hängde jag och småkidsen med grannar. Barnen lekte och badade och vi mammor satt i solen och drack (måttliga men stämningshöjande mängder) vin. 

Efter en stund kommer Ninja till mig och säger ”jag vill också kissa som *kompis*” grannkillen har nämligen blivit blöjfri ganska nyligen och när det nu trycker på så har han lärt sig slå en sjua i gräset. Ninja är ju en tävlings/uppmärksamhetsjunkie av rang så hon vill självklart inte vara sämre utan haka på och  testa det här spännande fenomenet. 

Problemet är att kompisen kan dra ner shortsen och rikta sin kisstråle med hjälp av en liten sak vi tjejer saknar så när Ninja vill dra ner byxorna och dra i ”fiffon” (ja, hon kallar den fiffon) för att skjuta iväg strålen så ser mamman ganska snabbt att det här kommer inte gå väl. 

Jag försöker få henne att testa att mamma ska hålla henne i den klassiska kisstolshållningen men detta godkännes icke. Vi testar att ta av alla kläder, sära på benen för att kissa rakt ner men detta gör henne inte heller nöjd. Hon vill ju också dra ut fiffon till en slangformad sak så som kompisen gör. 

Jag kände att det bara var att lägga ner och säga att vi inte har snopp och därför inte kan göra så och hantera det sura barnet. Fattar inte hur föräldrar gör som totalt förnekar att det finns skillnader mellan tjejer och killar. Jag menar, vissa skillnader är ju rätt uppenbara. 

Fast nu slår det mig att min syrra o hennes kompis var riktigt vassa på att ”killkissa” när de var små (vissa leker med dockor, vissa leker kille) Får kanske ringa upp henne och se om hon kommer ihåg hur hon gjorde (fattar ju också att det är bara att ställa sig och kissa om man skiter i att få kiss på sig, men detta sätt är inte mamman ifråga supersugen på) och om hon kan lära ninja så hon får kissa i gräset så som *kompis* gör. 

#tjejerkanallt! Typ.. 

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera