Kuckelikuu, klockan är.. ehhh 04.00?! 

Kl 04.00 prick så väcktes jag till en symfoni av djup snarkning som bas, liten snyftande penny som ylar mamma och en könsmogen tupp i målbrottet ( ledsen grannarna men kl 03,55 måste fönstret vara stängt om ni vill få fortsätta sova i fortsättning 😬) . Det var ljuv musik för små trötta öron, det kan jag säga. Trots detta kände jag ändå en viss tacksamhet att de sammanstrålat sina framträdanden. Nu kunde jag ju stänga fönster, rulla man på sidan, plugga in en välling och få tyst på allt samtidigt. 

Ha! Meditationen har redan gjort mig till en mer harmonisk och tacksam människa. Känns typ som ett eldprov faktiskt. Nästan som att jag är harmoni kroppsifierat nu och kan starta ett guru-häng i ladan och kalla mig Anna-San. Eller blandar jag ihop det med karate Kid nu? 

Så ser ni en mamma sväva fram på små lätta moln med en aura av lugn jonglerande 4a barn i Varberg idag så är det Anna-SAN. Det nya jag. 

Hädanefter blir det bara levnadstips i harmoni med moder jord på bloggen. Ingen sarkasm, ingen bitterhet, ingen stördhet, skratta-eller gråtaögonblick eller galna spekulationer. 

Bara lugn, harmoni och glädje. 

Ja, i 5min till alltså. Tills barnen vaknar och vi will get this parteeey started! 

Ps. Alltså den som gjorde ordspråket ”wake up early, have more Life” den människan kan icke ha haft småbarn. Alltså jag vill se den förälder (ja, det kanske finns nån pappa som är uppe exakt lika mycket på nätterna hela första året, här ska vi inte vara fördomsfulla) som inte sovit mer än 2h i sträck under ett helt år som känner något annat än att hen vill plocka fram hagelbössan och fyra av en salva i röven på den här kvacksalvaren till citatförfattare. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera