Semestern invigd! 

IgĂ„r invigde vi semestern med ett prakthĂ€ng! BĂ„de barn och vuxna hade det riktigt, riktigt gött. Först medeltidshĂ€ng hĂ€r i omrĂ„det och senare körde vi spontangrill och utehĂ€ng tills tuppen gick upp (eller dĂ€r kryddade jag för tuppen har tydligen gĂ„tt in i semestermood han ocksĂ„ för nĂ€r jag och kompisen skulle hĂ€mta in hĂ€starna vid 8,30 i morse för en morgontur sĂ„ kom en nyvaken tuppen utvinglande för sitt rutinmĂ€ssiga tonĂ„rsgalande). 

Idag firar jag och mannen 1Ă„rig bröllopsdag och som high five till oss sjĂ€lva ska vi (och barnen verkar ocksĂ„ va med pĂ„ detta) unna oss en go siesta (nattgĂ€sterna stack för en liten stund sedan). Livet pĂ„ en pinne! 

1Ă„r sedan.. 

FrĂ„n igĂ„r! ❀  Alla bilder tagna av min fantastiska kompis Karin. ❀

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Semestern invigd! 

  1. Nja ni sov nog hÄrt vid 4, för Daniel hade lyssnat pÄ tuppens symfoni vid den tiden!

Kommentera