Semestern invigd! 

Igår invigde vi semestern med ett prakthäng! Både barn och vuxna hade det riktigt, riktigt gött. Först medeltidshäng här i området och senare körde vi spontangrill och utehäng tills tuppen gick upp (eller där kryddade jag för tuppen har tydligen gått in i semestermood han också för när jag och kompisen skulle hämta in hästarna vid 8,30 i morse för en morgontur så kom en nyvaken tuppen utvinglande för sitt rutinmässiga tonårsgalande). 

Idag firar jag och mannen 1årig bröllopsdag och som high five till oss själva ska vi (och barnen verkar också va med på detta) unna oss en go siesta (nattgästerna stack för en liten stund sedan). Livet på en pinne! 

1år sedan.. 

Från igår! ❤️  Alla bilder tagna av min fantastiska kompis Karin. ❤️

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Semestern invigd! 

  1. Nja ni sov nog hårt vid 4, för Daniel hade lyssnat på tuppens symfoni vid den tiden!

Kommentera