Kalas mood! 

Just nu varvar vi semesterlunk, grillhĂ€ng med kalasande pĂ„ löpande band. I torsdags hade vi ”syrran” med familj hĂ€r pĂ„ grill/ridhĂ€ng. IgĂ„r körde vi dödsskönt hĂ€ng hemma hos goa kompisar hela kvĂ€llen lĂ„ng med grymma burgare frĂ„n backyard, en hel drös av ungar som lekte medans vi förĂ€ldrar sippade rosĂ© och snyltade lagom mycket ur barnens godispĂ„sar. 

Idag har lillfamiljen hĂ€ngt (stora tjejerna Ă€r med pappa i Italien i 10dgr) pool i trĂ€dgĂ„rden med perfekt tempererat vatten (lite för mĂ„nga blinningar som vi till slut fick styrt undan med en Walkie talkie-liknande mackapĂ€r) gungat och bara försökt hitta en go semesterkĂ€nsla pĂ„ hemmaplan. Mission succĂ©ed. 

Nu ska vi dra vidare till ett nytt kalashĂ€ng! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera