The story of My life! 

I förrgĂ„r blev jag moster för första gĂ„ngen till en liten, liten go kille. Han bestĂ€mde sig för att komma ut i v34 sĂ„ det blev lite holabaloo nĂ€r  han bestĂ€mde sig lite tidigt för att det var dags att Ă€ntra vĂ€rlden. 

IgĂ„r fick jag och pappa Ă€ran att trĂ€ffa den lille goingen och samtidigt fira min syster och svĂ€gerska för att ha nu tagit steget in i förĂ€ldrarnas magiska vĂ€rld. 

Vi hade med oss pizza, bakelser och present sĂ„  vi fick till en riktigt trevlig lunch tillsammans. Förutom att grĂ„ta över hur fantastiskt söt lilleman Ă€r med jĂ€mna mellanrum kom vi Ă€ven in pĂ„ det hĂ€r med sjukhusbesök. 

Min syster lĂ„g nĂ€mligen inne pĂ„ Halmstads sjukhus (samma sjukhus som de nu befinner sig pĂ„) i nĂ„gra mĂ„nader nĂ€r hon var tre Ă„r för att hon fĂ„tt en flis i foten. För normala mĂ€nniskor sĂ„ Ă€r ju en liten flis ingen big deal men för min syster som har riktigt, riktigt dĂ„lig lĂ€kkött samt fĂ„r infektioner vid minsta tillstymmelse till hudöppning sĂ„ ledde denne lille flis till mĂ€ngder av operationer och tillfĂ€lligt boende för henne (och mestadels pappa tror jag) pĂ„ sjukhuset. 

Jag minns att jag var vĂ€ldigt avundsjuk pĂ„ min syster för att hon fick delikat jordgubbsmedicin, coola medaljer och fick hĂ€nga med en riktigt cool tjej som ramlat av en hĂ€st ganska illa. Dessutom passade ju alla upp pĂ„ henne precis hela tiden. 

Utöver detta har hon Ă€ven varit inne för ”kakelflis i handenoperation” som gett infektioner och nĂ€r hon fĂ„tt en rejĂ€l trĂ€flis/sĂ„r i handen nĂ€r ett bord plötsligt bara gick sönder under en blöt ungdomsnatt. Man kan sĂ€ga att flisor och min syster inte Ă€r BFF’s sĂ„ att sĂ€ga. Hon har sĂ€kert haft massa andra tuffa incidenter ocksĂ„. Pappa hade varit med om en tuff bilkrock nĂ€r han var ung och fĂ„tt Ă„ka ambulans samt sy massa stygn utspritt pĂ„ kroppen. 

Jag dĂ„? Vad har jag gjort? Med samma avundsjuka i rösten som nĂ€r min syster var 3Ă„r sa jag igĂ„r att jag inte gjort nĂ„gonting (Jo, jag har fĂ„tt operera mig massa gĂ„nger i samband med missfall men det Ă€r liksom inga skador och man kan inte visa upp nĂ„t coolt Ă€rr) men dĂ„ sĂ€ger pappa minsann; Du har ocksĂ„ varit hĂ€r i Halmstad. 

Jag; spĂ€rrar upp bĂ„de ögon och öron och tĂ€nker att jag missat the story of My life. 

Pappa; vi var hĂ€r med dig för att du dreglade sĂ„ mycket sĂ„ du fick eksem. 

Jag: ihopsjunken och sjukt besviken. Men, dĂ„ lĂ„g jag vĂ€l inte inne. Ni var vĂ€l bara hĂ€r en stund. 

Pappa: jo, men vi fick faktiskt söka för dig och du fick nĂ„t recept pĂ„ nĂ„gon krĂ€m vi var tvungna att smörja med. 

SÄ dÀr har ni min coola sjukdomshistoria.

Tack pappa för att du försökte göra en timmes besök pĂ„ Halmstads sjukhus till nĂ„t tufft och coolt. 

Nu ska vi dra pĂ„ ytterligare ett kalas. Vad Ă€r det med folk egentligen, kan de inte planera sina ungar bĂ€ttre sĂ„ man slipper störa semesterfriden med tĂ„rtĂ€tande och trevligt vindsippande med Goa mĂ€nniskor?! Wtf, liksom.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

En reaktion till “The story of My life! 

Kommentera