I’m on the hot list! 

IgĂ„r kvĂ€ll upptĂ€ckte jag att jag kommit med pĂ„ bloggportalens topp 50-lista över mest besökta bloggar inom kategorin förĂ€ldraskap och barn. Det finns 13 909st bloggar i den hĂ€r kategorin och min blogg ligger pĂ„ plats 40. 

FörstĂ„r ni?? Helt sjukt! 

AlltsĂ„ jag blev sĂ„ glad sĂ„ jag höll pĂ„ att göra i byxan av glĂ€dje. Min blogg var ju ett jobbexperiment som fortsatt som en kul grej och visst Ă€r det roligare att fortsĂ€tta skriva nĂ€r nĂ„gon tycker det Ă€r bra och Ă€r det fler sĂ„ Ă€r det ju Ă€nnu roligare. 

Varje gĂ„ng nĂ„gon gillar, delar eller kommenterar ett inlĂ€gg sĂ„ Ă€r det som att ni ger mig en stor bamsekram. Jag blir alldeles varm och glad i kroppen. Dessutom gör ni dagens goda gĂ€rning i att hjĂ€lpa mig fĂ„ fler att upptĂ€cka min blogg. 

SĂ„ tack underbara hĂ€rliga ni som har hjĂ€lpt och hjĂ€lper mig fĂ„ min blogg att synas. Ni som peppat, gett mig feedback, hejat och boostat mitt sjĂ€lvförtroende. 

Ni Ă€r bĂ€st ingen protest! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

3 reaktioner till “I’m on the hot list! 

  1. Grattis Anna! SÄ himla kul och jag förstÄr verkligen varför. Du Àr sjukt rolig och sÄ fantastiskt bra pÄ att skriva. Sitter alltid med ett stort leende pÄ lÀpparna nÀr jag lÀser bloggen!

Kommentera