I’m on the hot list! 

Igår kväll upptäckte jag att jag kommit med på bloggportalens topp 50-lista över mest besökta bloggar inom kategorin föräldraskap och barn. Det finns 13 909st bloggar i den här kategorin och min blogg ligger på plats 40. 

Förstår ni?? Helt sjukt! 

Alltså jag blev så glad så jag höll på att göra i byxan av glädje. Min blogg var ju ett jobbexperiment som fortsatt som en kul grej och visst är det roligare att fortsätta skriva när någon tycker det är bra och är det fler så är det ju ännu roligare. 

Varje gång någon gillar, delar eller kommenterar ett inlägg så är det som att ni ger mig en stor bamsekram. Jag blir alldeles varm och glad i kroppen. Dessutom gör ni dagens goda gärning i att hjälpa mig få fler att upptäcka min blogg. 

Så tack underbara härliga ni som har hjälpt och hjälper mig få min blogg att synas. Ni som peppat, gett mig feedback, hejat och boostat mitt självförtroende. 

Ni är bäst ingen protest! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

3 reaktioner till “I’m on the hot list! 

  1. Grattis Anna! Så himla kul och jag förstår verkligen varför. Du är sjukt rolig och så fantastiskt bra på att skriva. Sitter alltid med ett stort leende på läpparna när jag läser bloggen!

Kommentera