Lyckliga familjen!

IgĂ„r kvĂ€ll tog vi oss en liten promenix hela lilla familjen. Destinationen var brevlĂ„dan som Ă€ven blev till en ”gubbjakt” pĂ„ Ninjas begĂ€ran. 

Det hÀrliga Àr att för en 1,5Äring och 2,5Äring sÄ Àr det utflykt nog att springa lÀngs skogsvÀgen och leta smultron men trots det sÄ kÀnner jag mig som en liiite bÀttre förÀlder nÀr jag tar med dem till nÄgot lite mer utsvÀvande utflyktsmÄl.

Iallafall, nĂ€r vi gick dĂ€r sĂ„ vĂ€nder sig mannen mot mig och sĂ€ger; Nu har vi det bra va, det hĂ€r Ă€r lycka?! Och jag nickar instĂ€mmande ( trots att jag innerst inne kĂ€nner en anings irritation över att han sĂ€ger en sĂ„dan sak högt, skrockfull som jag Ă€r)  för just dĂ€r och dĂ„ var vi verkligen en sĂ„n dĂ€r idyllisk liten familj med nöjda barn omgivna av grodor som hoppar och kvittrande fĂ„glar pĂ„ en mysig skogsvĂ€g.  

UngefĂ€r 2 sekunder efter detta sĂ„ reser Penny sina smĂ„ armar mot sin pappa för att bli upplyft. Han tar henne kĂ€rleksfullt i sin famn och  upptĂ€cker snart att han fĂ„tt bajs pĂ„ hela handen. Hon har med andra ord racerbajsat sĂ„ det letat sig upp ur blöjan och upp pĂ„ ryggen. Myzz. 

Efter denna incident (och för att det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ bort bajslukt enbart genom att torka av handen i grĂ€s) sĂ„ kĂ€nde vi att det var lĂ€ge att gĂ„ tillbaks hemĂ„t. Lagom tills vi passerat (stora) vĂ€gen sĂ„ sĂ€ger ninja att hon mĂ„ste kissa vilket hon slĂ„r slag i saken och gör i exakt samma ögonblick. 

SĂ„ dĂ€r gĂ„r vi med en nerkissad och racerbajsad unge pĂ„ varsin arm medans vi fortsĂ€tter titta lyckligt pĂ„ varann för herregud, man kan ju inte begĂ€ra att de smĂ„ liven ska kunna hĂ„lla tĂ€tt 50m och 10min. 

Dagens lĂ€rdom: SĂ€g aldrig nĂ„gonsin högt hur bra/lugnt/harmoniskt det Ă€r, It will bite you in the ass. ALWAYS. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera