En enda stor varm gegga 

IgĂ„r hade vi heldagshĂ€ng med den andra halvan av vĂ„r moderna familj och med kompisar till dem. Vi hĂ€ngde alltsĂ„ med tvillingarnas pappa, deras extramamma, lillebror och en kompisfamilj till dem med 3 tjejer. 

Det blev en helt grym dag, alla tjejerna och Hugo red, red, red och pysslade med hĂ€starna mellan 11.30 till 16.00 med en korvpaus i mitten. MĂ€nnen i familjerna boostade sin manlighet, slog sig för bröstet och rev skjortor likte stĂ„lmannen medan de sköt lerduvor, monterade kastaren pĂ„ ett dĂ€ck, sköt mer lerduvor och avslutade med att köra cross. 

Vi mammor satt mest och virkade, matade barn och skötte hushĂ„llet, eller nja, snarare pratade och njöt i det goa vĂ€dret med inslag av smĂ„ handrĂ€ckningar Ă„t barnen. Det Ă€r nĂ„got som hĂ€nder nĂ€r man Ă€r att gĂ€ng sĂ„ hĂ€r pĂ„ gĂ„rden för barnen blir sĂ„ nöjda. Det var nio barn varav fyra stycken under fyra Ă„r men alla höll sams, hjĂ€lpte och tog hand om varann. Bara att njuta sĂ„ lĂ€nge det varar. 

Är sjukt glad för att vi kan hĂ€nga sĂ„hĂ€r och integrera vĂ„ra familjer och vĂ€nskapskretsar i varann, för dĂ„ blir det inte sĂ„ uppdelade vĂ€rldar för tjejerna (det hĂ€nder inte jĂ€tteofta, men ibland). Vi fĂ„r en bĂ€ttre insyn i hur deras liv ser ut, för de har ju faktiskt dubbelt sĂ„ stor familj och vĂ€nskapskrets som oss andra i familjen. 

Det Ă€r en lyx nĂ€r den stora smeten blir en en enda stor varm gegga som igĂ„r och inte nĂ„got högexplosivt som vĂ€ntar pĂ„ en gnista. Det Ă€r 8,5Ă„r sedan vi gick isĂ€r och dĂ„ hade vi inte kunnat ha sĂ„nt hĂ€r hĂ€ng (och hade inte kommit pĂ„ tanken) men nu kan vi. 

High five för grymma partners som hanterar den speciella situation en bonusfamilj Ă€r pĂ„ ett mĂ€sterligt sĂ€tt! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera