Ett förjäkla gött dygn 

Vi har varit uppe på svärföräldrarnas sommarställe ett dygn och man skulle kunna summera dygnet som så att vi sugit ut det bästa ur hunnebo och smögen. Vi har glidit genom sotenäskanalen, vi har kört fort och hoppat över vågor så barnen tjutit av skratt. Vi har ätit skaldjur, glass, bullar och spelat spel och jag har legat utslagen i solstol i en hel ostörd timma. 

Trots att det kanske låter som ett hektiskt dygn så har det varit allt förutom just det. Det har inte ens varit en enda sur min (det har såklart varit någon sekunds sammanbrott här och var, men överlag sjukt nöjt gäng) förutom den sjukaste duetten av hund och minsting som gick bananas i gnällsång under hemfärden, men det var det värt. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera