Den våta drömmen om Elle Decor 

Igår körde vi lite hemmafix och lite senare på eftermiddagen beslutade vi oss för att åka till Ikea för att pimpa mitt kontor. En väldigt vanlig beteende hos mig är att känna full ambition när jag ger mig iväg mot det blågula varuhuset men lagom till att ha nått målavdelningen så är allt sug för fixande slut. Detta resulterade i att jag halvsprang ikapp med tvååringen längst den upptrampade stigen förbi skrivbord, hyllor och små snajsiga pennburkar utan att så mycket som försöka tänka in hur någon av alla pryttlar skulle kunna skapa det där brinnande suget att få börja jobba för fullt igen. 

Lagom till barnavdelningen så slog klockan 19 så vi tog oss ett stopp för extra fin fredagsmiddag innan vi scannade oss igenom kassan med en murgröna och två lådor ljus. 

Typ alla mina gamla jobbarkompisar eller kompisar generellt har ett sjukt stort intresse för inredning. De pimpar, tänker igenom alla små detaljer och lägger sen upp svinsnygga bilder från deras hem. Ibland tror jag att det är något fel på mig för helt ärligt blir jag inte minsta kåt av Elle Decoration eller har våta drömmar om att få visa upp mitt hus i en bostadsbilaga. 

Jag älskar vårt hem, vi har en stil som speglar oss som personer, vilket innebär spontanköp på loppisar, resor eller butiker vi snubblat in i och lite diy-möbler som vi (nej, nej, min man) snickrat ihop men jag kommer aldrig bli headhuntad som stylist för någon hypad mäklare om man säger så. 

Har folk alltid varit så här inredningstokiga?  Är det något fel på mig? Eller så är det bara så att jag har så fullt upp att min hjärna bara kan få tillfälliga blixtinfall av inredningssug. Precis som jag får tillfälligt sug att köpa get, godis eller laga fancy mat. 

Jag är nog en periodare som person helt enkelt.  All in eller all out. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera