Drömmen om en snopp! 

Ninja är en speciell liten dam. Hon är viljestark och kör sitt eget race så därför har vi valt att inte stressa på henne med pott/toabesök för madame gör som madame vill om man säger så. Hon kör pottbesök med jämna mellanrum utan större utdelning eftersom hon gärna säger till när själva gärningen är utförd. 

I morse kom lilla fröken på att hon skulle göra som pappa och därmed stå över pottan och kissa och häromdagen så stod hon ute på gräsmattan och klämde ihop vad naturen givit henne i försök att kissa som Lukas (hennes kompis). 

Vi har aldrig stått längst fram i hen-främjandet eftersom vi tycker att alla våra tjejer är fantastiska oavsett om de bär rosa ballerinakjolar eller stålamannendräkt och vi tycker att de ska vara stolta över att vara just tjejer. De har fått följa sitt hjärta och intressen oavsett vilken riktning de haft men just att kunna hjälpa Ninja i jakten på en snopp känns svår. Dessutom är jag ändå lite ytlig och känner att kiss över hela badrumsgolvet inklusive matta känns sådär för att hon ska få leva ut sitt snoppkissande. Gräsmatta naken, ja. Inne, nej. 

Så nu går vi all in på att promota könsöverskridande sittkissande i alla dess former i vår familj! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Drömmen om en snopp! 

  1. För att stärka promotandet ytterligare (till de snoppbärande medlemnarna)så fick jag till mig från en läkare när min pappa fick prostacancer för ett par år sedan att det bär bättre för killar att sittkissa då de tömmer blåsan bättre och därmed minskar risken för prostatacancer när de blir gamla ……

Kommentera