GĂ„rdagens bagge

IgĂ„r nĂ€r vi skulle lĂ€gga oss för att sova sĂ„ var det tydligen min tur att hoppa till mannens sida för att ligga bagge. Vi ligger alltid bagge (sked) Ă„tminstone en stund varje kvĂ€ll. 

Jag anser att det Ă€r hans jobb att komma till mig (vĂ„r sĂ€ng Ă€r 2,10 bred sĂ„ det Ă€r faktiskt en kraftprestation att ta sig till ”andra sidan”) men igĂ„r var det tydligen min tur att komma till honom. Jag inser ju ocksĂ„ vilka enorma ”problem” vi har, tĂ€nk nĂ€r man hade diskussionen i vilken lĂ€genhet man skulle hĂ€nga, gaahh.. 

Iallafall sĂ„ har mannen jobbet som bagge och jag jobbet som lillesked. Han ligger alltsĂ„ och hĂ„ller om mig, vilket kĂ€nns naturligt för han Ă€r större Ă€n mig. IgĂ„r klagades det dock pĂ„ min form dĂ„ han med sin normallĂ€ngd inte kunde nĂ„ runt min bananformning utan snarare kĂ€nde att han nĂ„dde frĂ„n knĂ€ till axel och detta skadade hans manliga stolthet. Jag försökte rĂ€ta upp mig sĂ„ ytterspĂ„ret skulle krympas ner till lagom distans för mannen och nĂ€r vi vĂ€l hittade en perfekt sked sĂ„ höll vi pĂ„ att dö av omedelbar fastklibbning av partner. NĂ€r jag fĂ„r panik sĂ„ fĂ„r jag verkligen superpanik pĂ„ en millisekund och mĂ„ste omedelbart avlĂ€gsna mig sjĂ€lv. 

Vi lĂ„g kvar en liten stund bredvid varann tills jag smygförflyttade mig successivt till sydligare breddgrader. AlltsĂ„ kĂ€nslan av sin svala hĂ€rlig plats i sĂ€ngen med sin egen perfekt inlegade kudde efter en panikihopklibning. Ahhh, det Ă€r livet det. 

FörstĂ„r mig inte pĂ„ de som inte ser att det Ă€r kontrasterna som gör livet. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera