Björnen sover.. 

Alltså jag förstår inte hur jag ska klara hela dagar utan att sova middag nu när man ska köra igång och jobba på heltid igen. De allra flesta dagar under semestern har vi använt egentiden som de små barnen gett oss under sin sovstund till att  ta en siesta. 

Att sova, vila, kolla serier, vuxenumgås på eftermiddagen är typ det bästa som finns. Den ultimata lyxen iallafall som småbarnsförälder efter ett gäng år med riktigt risig sömn och brist på all typ av egentid. Skulle kunna sträcka mig så långt att dessa siestor är det bästa med hela semestern.  

Det som är riktigt, riktigt farligt med egenföretagande är ju att sängen hela tiden står där inom räckhåll. Hur ska jag kunna motstå dess lockande rop när klockan börjar närma sig kl 14 och dagen känns outhärdligt lång? Det skulle ju kunna vara fine om jag var kapabel till power naps på 10min men jag blir helt slut om jag inte får sova åtminstone 1-2h om jag väl lägger mig. 

Kommer helt klart behöva hitta någon typ av uppåttjack som får igång den där extra växeln igen som just nu är i någon typ dvala. 

Kan ju vara så att jag känner mig extra trött just nu då jag befinner mig i pms-stadiets förtrollade värld och dessutom har jag en kroppstemperatur som gör att jag hela tiden ifrågasätter om det är just pms och inte klimakteriet jag drabbats av. 

Jaja, det är väl som med alla andra härliga ovanor som man bör vänja sig av med. Godiset, glassen, vinet, sömnen, maten. 

Åh vad kul det ska bli med höst och jobb igen. Jippi! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera