Wild kids goes farmen goes överkörd mamma

En övernattning som spontant blev till wildkids goes farmen, några avhopp, några påhopp och ett resultat som blev riktigt, riktigt kul. 

Mina stora tjejer har några kompisar hemma och vi kör lagtävlingar i dagarna 2. Igår var de ute och sprang, tävlade och lekte i över 12 timmar i sträck med paus endast för matintag och toabesök. De hann med typ allt. 

Stafett, gymkhana, ridskola, pantgömme, smink och styling-session, disco i trädgården, ryska posten, barbackaridning, Bobby car-race och basketmatch. 

Det bästa av allt, inga telefoner förrän efter 22 då de satte igång och busringde. Både jag och mannen blev typ lyckliga i själen att det fenomenet fortfarande existerar. 

Mannen åkte iväg till skjutbanan 4 timmar (med min välsignelse) och då kan jag säga att det var lite svettigt. Det skulle fixas tacosmys, småbarn skulle bada, småbarn skulle inte bada, hund rymmer, småbarn ramlar, småbarn racerbajsar så det rinner längs benet medans hon glatt leker vidare på gården, små barn ska läggas, stora barn kör hoppexpolsion på smält isglassförpackning så det skvätter sötsliskig vätska över hela trappan och källartrappan = 3 miljoner getingar direkt fattade att det tydligen var fest hos oss = mamman får skrubba hela trappan. 

Men sen vid 22 så var mannen tillbaks och mamman checkade ut. Helt slut. När barnen somnade har jag ingen aning om men nu är de iallafall vakna igen redo att kicka igång dag nr 2! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Wild kids goes farmen goes överkörd mamma

Kommentera