Come on baby light My fire! 

Hello mÄndag och att kicka igÄng jobb parallellt med att ha tvÄ galna mÀnniskobebisar och en hundbebis som löper amok (yay för den alltid lika populÀra studiedagen som varje Är infinner sig direkt efter semestern)

Just nu sitter jag pĂ„ övervĂ„ningen och gör ett försök till att jobba. Emil hörs i bakgrunden ackompanjerat med konstanta gnag-ljud och tvĂ„ hoppande, skrattande nybadade smĂ„tjejer. 

Är det nĂ„got man lĂ€rt sig efter ett gött gĂ€ng Ă„r som mamma sĂ„ Ă€r det att smida sĂ„ lĂ€nge jĂ€rnet Ă€r varmt. 3000% fokus pĂ„ att köra all in för man vet aldrig nĂ€r det kraschar. 

”HĂ€st som gnĂ€ggar” 

Tillbaks igen efter ett lite otippat avbrott. En hĂ€st som gnĂ€ggar brukar oftast betyda att nĂ„gon blivit separerad frĂ„n flocken och mycket riktigt sĂ„ ser jag Mini chilla runt pĂ„ gĂ„rdsplanen nĂ€r jag kollade ut genom fönstret. 

Hon och Bangan hade lyckats riva ner en staketstolpe och tagit sig in i paddocken som i sin tur var öppen sĂ„ dĂ„ fanns ju alla möjligheter att ta sig en utflykt. Diddi var antingen korkad nog att inte fatta att grĂ€set faktiskt Ă€r grönare pĂ„ andra sidan eller sĂ„ Ă€r hon den duktiga flickan i flocken som stannade kvar dĂ€r hon skulle. Oavsett sĂ„ Ă€r jag tacksam för hennes rop pĂ„ hjĂ€lp för nu Ă€r ordningen Ă„terstĂ€lld. 

Dags att försöka fĂ„ tillbaks fokus fast nu med Toker 1 och 2 ridande pĂ„ en ko och elefant bredvid mig ( drömmer mig tillbaks till ett öppet kontorslandskap med tjötiga kollegor) 

Dagens mest anvĂ€ndbara mammasuperkraft:  FörmĂ„gan att stĂ€nga av alla typer av ljud och fokusera stenhĂ„rt. 

Denna förmĂ„ga Ă€r Ă€ven nĂ„got som Ă€r otroligt anvĂ€ndbar vid ”bolibompa-vuxenlek”. Det Ă€r skrattretande att man en gĂ„ng i tiden kunde bli galen pĂ„ en droppande kran, eller en telefon som surrade för att det kunde försaka inkomplett slutförande av friktionsövelsen. 

Hahahaha… idag kan viljan att komma sĂ„lla bort en galloperande hord bufflar.. inne i sovrummet. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera