Dagen man inser att man borde levt när gördel var trendigt.. 

Jag har haft så sjukt ont i nedre delen av ryggen några dagar. Det kom ganska plötsligt så tog för givet att jag sträckt mig på något sätt. I morse kände jag att nu jäklar ska kroppen trimmas när vardagen är tillbaks (ja, jag är en extrem impulsmänniska) så letade fram gamla maggördeln från efter senaste graviditeten för att stabilisera upp det onda. 

Så nu har jag gått runt här en dag med maggördel och insett att jag förmodligen inte alls sträckt mig utan jag är bara så sjukt otränad och förslappad i hela magpartiet så min rygg håller på att lägga av. För en liten stund sedan spände jag nämligen av maggördeln och det kändes som hela kroppen skulle falla ihop. 

Herregud. Det känns ju inte som ett superbra betyg att behöva bära maggördel 1,5år efter senaste bebisen äntrade världen. Inte bra alls.  

Jag tror inte riktigt att jag fattade att det skulle ta ganska hårt på kroppen med två så tighta graviditeter för utanpå syns det inte så sjukt mycket. Ja, det finns nåt extrakilo och magen är ju inte direkt rutig, men för att ha fött fyra barn så är det ingen katastrof. Ingen synlig katastrof iallafall. 

Så idag har jag försökt motivera mig att nu måste jag faktiskt göra en del övningar så inte jag behöver sitta i rullstol när jag är 40år. Men frågan är vilka som är de mest optimala för en latmask som vill ha så mycket magstyrka som möjligt för så lite input som möjligt? 

Jag har även en teori att mitt inte så aktiva knipövande kanske också påverkat att jag har kass magstyrka? Ska jag därmed gå runt med knipkulor och maggördel på mina morgonpromenader för att få kroppen att jobba inifrån och ut?! Kommer kanske få börja med kortare promenader från övervåningen och ner med kulorna om jag ska kunna undvika ”bajsat på mig-gångstilen” men i övrigt är det en bra idé? 

Alla tips mottages varmt då jag absolut kan tänka mig att bära insugningstrosor för att få till rätt form i en tight klänning men helst inte för att kunna stå upprätt överhuvudtaget 😬

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera