Pottan, bebisen och hunden

Jag trodde inte att ”Ninja och pottan” skulle bli en serie i flera delar men nu blir den det. Tydligen. En högst onödig sådan utan någon som helst djupare substans. 

Ninja pottränar, eller vi pottränar Ninja, allt är relativt. Hursomhelst så är hon i extas över sina bedrifter morgon och kväll när vi har kisstävling, då hon alltid är den självklara vinnaren (kan ju anses lite riggat lopp när enbart den ena parten faktiskt mäter sitt kiss och det är en ”mest kiss vinner tävling”). 

Igår kväll drog hon fram pottan framför tv’n när hon kände att det var dags (brukar dock sällan vara dags) och plötsligt så hör vi det sirlande ljudet i pottan med följden att Ninja knappt hinner knipa av strålen innan hon snabbt ställer sig upp för att visa upp vad hon åstadkommit. Självklart välter hon då ut kisset på mattan, hunden kommer farande och tar snabbt jobbet som rumptorkare innan någon hunnit fatta vad som hänt och fått bort ungen från kaoset. 

Och folk säger att det inte är action i en barnfamilj en fredagskväll? 

Vi jobbar även på att få in pottgång resten av dagen och därmed går barnet lättklädd många av de timmar hon spenderar i hemmet. Potträning är även något vi gör med valpen i huset så det är ett väldans passande och frågande efter kissnödiga varelser i vårt hem. 

Vi har byggt en tillfällig ”rastgård” till valpen utanför ena dörren där han släpps ut efter alla måltider och igår när han skulle släppas ut där så säger Ninja; ”jag vill också kissa gräset” varpå ungen trampar ut genom dörren för att lagom tills jag hinner fram stå och kissa sida vid sida med valpen. 
Jag undrar nu om jag sitter på en potentiell guldgruva till bok här, ”Potträna ditt barn som en valp” ”eller pottan, bebisen och hunden”?! 

Skulle kunna bli en succe! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Pottan, bebisen och hunden

  1. Min man undrade just över min asgarv över nejden när jag precis läste ditt senaste inlägg😁😁😁😁😁😁😀😀😀😀😀du beskriver ju allt så bra så man ser det framför sej. Fortsätt så. Jättekul att läsa🤗

    1. Tack snälla!! 🙌 Din kommentar va precis vad jag behövde. Höll på att slita mitt hår över hästar, småbarn, stora barn, nytt företag, blogg o allt. Att få höra att du gillar det jag skriver gör att man fixar att fortsätta även när man är helt slut. ❤️

Kommentera