Oväntad (delad) huvudroll på bästa sändningstid.. 

Någon som lyssnat på Mix Megapol idag på eftermiddagen? 

När jag kör hem från mitt möte och närmar mig förskolan så nämner radioprataren att det snart är dags för ”ring in tombolan” eller nåt sånt. Han börjar läsa första ämnet man kan välja att ringa in om och det är; ”någonting som blivit mycket dyrare än vad du tänkt”. 

När han ska börja läsa upp det andra ämnet är jag framme och stänger av bilen och går in till dagis. Jag hänger lite med barnen och fröknarna ute i en kvart innan vi packar in oss för att köra de sista 1,5minuterna hem. 

När jag slår på motorn och radion kickar igång så hör jag radioprataren ha en diskussion med någon om att han tänkt gå på date med en tvåbarnsmorsa på Liseberg för några hundralappar men som istället slutade med hästgård, bröllop och därmed drog över budgeten med några miljoner. 

Först plockar min hjärna bara upp Liseberg och hästgård och jag hinner tänka; men det där låter ju som oss. Men snart sprakar det till ordentligt i synapserna och jag inser att det faktiskt är min man som snackar gött om vår första date. 

En date som för övrigt endast gick ut på att han skulle bocka av ”milf” på listan och för mig var det mest ett kul tidsfördriv efter separationen. Det fanns inte på världskartan att jag ville ha en tjötig, lite självgod ung bartender eller att han skulle bli kär i en fem år äldre tvåbarnsmorsa. 

Men så blidde det. 

Trots tre år i Lund, totalt olika vardag och liv, han som student och jag som karriärssatsande ensamstående tvåbarnsmamma så är vi som ler och långhalm idag. Trots otroligt tuffa motgångar och tack vare fantastiskt mycket kul så är vi tillsammans mot alla odds. 

Kul ändå att bli påmind om det i radio så där lite spontant. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera