Vad jag är glad att jag har dig.. 

Mina stora tjejers kompisar är som extrasyskon till Ninja och Penny. När de är hemma så tävlas det om vem som ska byta kläder, sätta in i bilen eller hjälpa dem med minsta lilla motgång. 

Livet med storasyrror och extrasyrror blir med andra ord en uppmärksamhetskick utan dess like. När kompisarna åkt hem.., inte lika kul för föräldern som nu ska tampas med två trotsiga och extremt bortklemade gnällrumpor. 

Men det är det värt. Alla dagar i veckan så länge de vill ha med dem istället för att schasa iväg dem. 

Barn är för härliga i att de absolut inte bryr sig om några normer för vem som kan vara deras kompis. När mina tvillingtjejer var små så hade jag inga kompisar som hade barn (iallafall inte på 4-5 år) så när de skulle bjuda till kalas så bjöd de sina kompisar Mimmi, Jessica med flera för i deras värld var ju mina kompisar egentligen deras. Sedan att i princip alla mina kompisar tålmodigt ställt upp som sminkdockor, boaklädda sångerskor och ylat ikapp till ”let it go, let it go 🎼 gjorde ju att de definitivt var förtjänta av lite födelsedagstårta en gång om året som belöning. 

High five för extrasyskon och att hitta kompisar utanför boxen! 🙋

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Vad jag är glad att jag har dig.. 

  1. Deras mamma och pappa är ju så taskiga som inte ger dom några egna småsyskon… Då är det tur att man får låna andras ibland!!! Glad att vi har er också♥️

Kommentera