Klass 1 varning 

Gissa vad jag har bredvid mig i sĂ€ngen just nu? En liten, liten, liten bebis. 

Och nej, jag har inte mörkat en graviditet sĂ„ jag numera Ă€r fembarnsmorsa som signat vĂ€rsta kontraktet med tv-serien familjen annorlunda. 

Nej, jag bara lĂ„nar min syrras lille going lite. Spenderar lite kvalitetstid pĂ„ tu man hand om man sĂ€ger sĂ„. Eller inatt ska vi göra det, innan har han fĂ„tt hĂ€nga med pĂ„ ett hörn som alla andra ungar i familjen. Hittills har han nog mest varit chockad över hur mycket det kan skrikas, gapas, skĂ€llas (alltsĂ„ hundarna (ja hundarna kommer till det sen) inte jag) 

Jag tror lilleman gillar action. Han kommer ju typ frĂ„n ett rogivande meditationsretreat till High Chaparral och Ă€n sĂ„ lĂ€nge sĂ„ kollar han med stora ögon tills han slutligen hamnar i nĂ„gon slags utmattningskoma av all kalabalik. 

Det har nĂ€mligen varit high life hemma hos oss idag. Som att det inte Ă€r nog med att jobba hĂ€cken av sig med sitt nya företag, ha en valp hemma och vabba med en smĂ„tting sĂ„ klĂ€mde jag Ă€ven in att passa svĂ€rmors hund. 

Hur det gick? 

KĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete skulle man kunna sĂ€ga. Ni kan ju gissa hur det gĂ„r nĂ€r en gammal bestĂ€md dam som har en ”do not disturb” aura blir totalförföljd, nafsad, biten och superhetsad av valpen i huset som Ă€r sĂ„ leksugen sĂ„ han hĂ„ller pĂ„ att gĂ„ upp i atomer. Hon blir vansinnig, morrar och skĂ€ller och detta tar valpen som en rolig utmaning och spĂ€r pĂ„ hetsen ytterligare. 

NĂ€r jag flippat för 10e gĂ„ngen och slĂ€nger jag in dem i olika rum sĂ„ stĂ€ller de sig sĂ„klart och gnĂ€ller och skĂ€ller. Är de ute sĂ„ hetsar de skiten ur varann till hönsjakt och annat mysigt. LĂ„ngpromenad med tvĂ„ galningar och en gnĂ€llig sjuk 1,5Ă„ring funkar inte sĂ„ ”överaktivitets onda cirkeln” var ett faktum. 

Ja, svĂ€rmors hund blir hĂ€mtad ikvĂ€ll efter vi utfört en klass 1 varning för hĂ„rd storm i familjens (frun i husets) mentala hĂ€lsa. 

Nu ska jag gĂ„ all in pĂ„ minibebismys (och tro inte för en sekund att jag Ă€r sugen pĂ„ en till, IT aint gonna happen som man sĂ€ger i amerikat) och jag och plutten har redan High fiveat för sovrekord och ogasiga tarmar! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera