En osund relation 

Jag lĂ€ngtar, lÀÀÀÀngtar tills alla minstingens ”nappen Ă€r försvunnen break downs” sinar, för innan idag sĂ„ drev hon mig till vansinne. 

För varje rum hon förflyttade sig emellan sĂ„ tappade hon helt ovĂ€ntat bort nappen, precis som hon varje gĂ„ng totalt bröt samman. 

Just nu Ă€r hon inne i en period dĂ€r jag förundras över hur det ens Ă€r möjligt att gnĂ€lla och skrika sĂ„ mycket över en och samma Ă€godel. 

Det Ă€r ju trevligt att hon uppskattar en sak sĂ„ mycket med tanke pĂ„ dagens ungars ha-begĂ€r och flyktiga kĂ€rlek till sak efter sak men nu börjar penny Vs nappen nĂ€rma sig en sĂ„ osund relation att jag funderar pĂ„ en intervention. 

Man skulle ju kunna tro att ungen skulle kunna tĂ€nka sig att hjĂ€lpa till att leta lite efter ”her precious” varje gĂ„ng den tappas bort men icke. Dit har hon tydligen inte kommit i utvecklingen. 

SĂ„ sjukt konstigt det dĂ€r att tappa bort, stöka ner, plocka ner saker i atomer kommer sĂ„ lĂ„ngt före; leta rĂ€tt pĂ„, stĂ€da, organisera i den mĂ€nskliga utvecklingen. Vad Ă€r grejen med det egentligen? 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera