Holy Night? 

Vad vi gjorde igĂ„r? 

SkrĂ€mde skiten ur skogen! 

Eftersom man vill vara snabb pĂ„ trenderna (vilket man lĂ€rt sig i modebranschen Ă€r nyckeln till framgĂ„ng) sĂ„ har jag plockat upp att om sisĂ„dĂ€r tvĂ„ mĂ„nader sĂ„ kommer sociala medier vimla av zombies och lĂ€skiga clowner. LĂ€gger man upp lĂ€skiga zombietvillingar dĂ„ sĂ„ Ă€r det ju inget nĂ„gon reagerar pĂ„. Vill man sticka ut ur mĂ€ngden fĂ„r man ju jobba lite pĂ„ det, eller?! 

Sagt och gjort sĂ„ sminkade jag mina tjejer,  (japp, jag Ă€ven har titeln sminkös pĂ„ mitt Cv)hyrde in ett filmteam som riggade upp lampor, rökmaskiner, kameror och som dirigerade tjejernas minsta rörelse halva natten igĂ„r. 

Nu jĂ€klar ska mina barn bli skrĂ€ckfilmsskĂ„disar och mammas instagramkonto ska fĂ„ alla att tappa hakan. 

Eller nja, den riktiga sanningen Ă€r att jag sminkade mina tvillingtjejer och de gjorde sin första reklamfilmsinspelning igĂ„r för ett projekt nĂ„gra riktigt Goa gubbar hĂ„ller pĂ„ med. 

KĂ€nner pĂ„ mig att hela grejen kommer bli legendarisk! 

To be continued… 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Holy Night? 

Kommentera