Holy Night? 

Vad vi gjorde igår? 

Skrämde skiten ur skogen! 

Eftersom man vill vara snabb på trenderna (vilket man lärt sig i modebranschen är nyckeln till framgång) så har jag plockat upp att om sisådär två månader så kommer sociala medier vimla av zombies och läskiga clowner. Lägger man upp läskiga zombietvillingar då så är det ju inget någon reagerar på. Vill man sticka ut ur mängden får man ju jobba lite på det, eller?! 

Sagt och gjort så sminkade jag mina tjejer,  (japp, jag även har titeln sminkös på mitt Cv)hyrde in ett filmteam som riggade upp lampor, rökmaskiner, kameror och som dirigerade tjejernas minsta rörelse halva natten igår. 

Nu jäklar ska mina barn bli skräckfilmsskådisar och mammas instagramkonto ska få alla att tappa hakan. 

Eller nja, den riktiga sanningen är att jag sminkade mina tvillingtjejer och de gjorde sin första reklamfilmsinspelning igår för ett projekt några riktigt Goa gubbar håller på med. 

Känner på mig att hela grejen kommer bli legendarisk! 

To be continued… 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Holy Night? 

Kommentera