Och priset för ”mest oglamorösa mammaroll”, går till.. 

Idag så vaknar man bredvid Ninja och tänker att man ska va mysig och sjunga en liten melodi som väckning. 
NEEEEJ, TÖÖÖST! (Tänk whiskystinn man som rökt ett pack Camel) 

Okay. Inte det nej. 

Dagen fortsätter med spruta hos doktorn, obligatorisk bulle efteråt och sedan ihoppackning för att åka och lämnas hos farmor för en stunds passning. 

Innan vi ska åka därifrån frågar jag Ninja om vi ska testa att kissa först och sträcker ut min hand för att ta henne i handen och gå mot toaletten. Vad ungen gör? Hon sträcker ut handen mot min men istället så fintar hon mig och drar den genom håret ( ni vet den där Bratt-finten som alla gjorde ett tag. Typ sån fast värre) och går vidare. Vart kom det ifrån??? 

Mamma är sjuuuuukt poppis idag tydligen och Ninja har över en natt blivit en målbrottssvajande 16årig kille. 

Senare hämtar vi upp barnen och åker hemåt för att dela en pizza i solen. De små bryter ihop ungefär 100 gånger under hemfärd och urlastning men 5 min lugn fick vi allt till efter att ha mutat barnen med egenmys i soffan med chips och Pippi. 

Efter de 5minuterna var över och barnen återigen var ute och ändå relativt nöjt åker rutschkana så sitter ninja längst ner på kanan för att ta på sin sko hon tappat. Penny åker med rumpan före och kraschar in i henne, skrik uppstår igen. Kaosordningen återställt. 

Mamma plockar upp penny och inser att hon racer-bajsat så blöjan inte hållit tätt så nu har mamma bajs på handen, t-shirten och sin fluffiga fina jacka. Mamma bär in Penny för ett saneringsbad i handfatet med Ninja i släptåg som även hon påpekar att hon har bajs på benen (från kraschen). Såklart. 

Mamman nynnar tyst på Cecilia Wennerstens låt ”det vackraste som finns, är att se dig när du sover”.. 🎼

Saneringen avklaras och de nybadade bebisarna kilar in i vardagsrummet där Ninja uppmärksammar; Det är bajs mamma, bajs! 

Mamman kommer in och ser den vita fluffiga filten täckt med bajs. Mamman ser även att rutschkaneäventyret tydligen började i soffan för det är bajskanespår utför soffkudden. 

Sweet! Tänker inte mamman och börjar skrubba bajs så svetten nalkas. 

Nu la jag precis Ninja i vår säng med Ipaden och satte på frost åt henne. Två sekunder efter jag vänt mig om så switchar hon till youtube och något matklipp, med kommentaren. -Nej, ska se detta. 

Vad är det som händer?? 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera