Attraktiv eller inte? 

Idag fick jag lĂ€ra mig att nĂ€r man ska vĂ€lja spermadonator sĂ„ kan man fĂ„ lite blandad information som kan vara matnyttig. Viss information kĂ€nns ju rĂ€tt standard som  Ă¶gonfĂ€rg, lĂ€ngd, hĂ„rfĂ€rg, men tydligen kan man Ă€ven fĂ„ reda pĂ„ lite annat som kan vara kul att veta nĂ€r man ska göra sin bebiscocktail. 

Första punkten Ă€r huruvida spermapappan har ett attraktivt utseende eller inte. 

Direkt tĂ€nker man ju dĂ„ pĂ„ hur den hĂ€r processen ser ut för att sĂ€tta dessa betyg. 

 1. Om man som sköterska Ă€r riktigt snygg sjĂ€lv, har man dĂ„ högre krav pĂ„ vad som Ă€r attraktivt? 
 2. Om man Ă€r en dödsrockare sĂ„ kanske man tycker Marilyn Manson Ă€r det snyggaste som glidit fram och skrĂ€mt ihjĂ€l hĂ€lften av jordens barn medans en 60Ă„rig dansbandsdiggare tycker att Sven-Erik i Sven-Ingvars Ă€r det sexigaste som svĂ€ngt sina lurviga?! (AlltsĂ„ hĂ€r kom jag pĂ„ en riktigt rolig grej apropĂ„ dansband. Min kompis har nĂ„gon i arvingarna (Naaaj, Barbados ska det ju vara!) som sitt frikort och gissa vad som hĂ€nt? Han flyttade in i huset bredvid! Vad Ă€r oddsen? Visserligen med bĂ€stisens syrra, men Ă€ndĂ„, mĂ€ktigt att kunna gĂ„ runt och veta att man nĂ€rsomhelst helt lagligt skulle kunna kĂ€nna pĂ„ om grĂ€set Ă€r grönare pĂ„ andra sidan hĂ€cken) 
 3. Baseras attraktivt utseende pĂ„ enbart ansikte eller fĂ„r mĂ€nnen dra upp tröjan och visa de existerande eller icke-existerande magrutorna? 
 4. Smygfilmar de deponeringsprocessen sĂ„ Ă€ven snoppens exteriör Ă€r med i denna bedömning? 
 5. FÄr personen sjÀlv vara med och ranka sitt eget utseende? (Tur att det inte Àr tjejer som lÀmnar sperma isÄfall, för tÀnk hur extremt olika betyg man skulle sÀtta beroende pÄ om man Àr pms-svullen eller inte)

Andra punkten Àr om personen Àr charmig eller inte.

Herregud tÀnk vilken Ängest man mÄste ha inför mötet med sköterskan dÄ hela ens framtida genetiska arv stÄr pÄ spel. Jag menar, inte mÄnga kommer ju bocka i att man vÀljer en otrevlig och sur jÀkel.

Och vi tjejer sĂ€ger att vi bedöms och vĂ€rderas för vĂ„rt utseende och sĂ„ kommer den hĂ€r nyheten om de stackars mĂ€nnen som en blixt frĂ„n klar himmel.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

5 reaktioner till “Attraktiv eller inte? 

 1. KĂ€nner mig lite trĂ€ffad hĂ€r, men vill dĂ„ göra en rĂ€ttelse, dock inget fel pĂ„ Arvingarna i sig, men fĂ„r nog Ă€ndĂ„ sĂ€ga att Barbados Ă€r bra mycket trevligare att titta pĂ„;) Pussar pĂ„ dig Anna blir glad nĂ€r du tĂ€nker pĂ„ mig och tom nĂ€mner mig i din fina bloggđŸ˜˜â€ïž

  1. Haha, Barbados ska det va SÅKLART, va sĂ„ inne i Sven-ingvars sĂ„ gled in pĂ„ arvingarna av bara farten. Haha. Älskar den storyn och saknar dig/familjen! Kom och hĂ€lsa pĂ„ oss snarast! 😘

 2. Varning – partysĂ€nkare!! Vi ”tvingades” anvĂ€nd en donator, men fick dĂ„ ingen chans att vĂ€lja utefter annat Ă€n lĂ€ngd, vikt, hĂ„r- och ögonfĂ€rg… och hudfĂ€rg matchade de vĂ€l ocksĂ„ förstĂ„s. Kan inte vara i svenska landstinget man fĂ„r sĂ„dan valmöjligheter? VĂ€ldigt roligt skrivet om det hĂ€r med bedömningar 😂

  1. Min kĂ€lla hade gjort sin i Danmark sĂ„ danskarna Ă€r tydligen lite mer wild and crazy Ă€n oss svenskar Ă€ven pĂ„ denna punkt 😂😂 Kul att du gillar inlĂ€gget 🙌🙌😊

   1. Haha! Ja, tydligen! 😀 Tur jag blev nöjd med mina smĂ„ avkommor Ă€ndĂ„ 😉

Kommentera