I ❤️ dammsugaren 

Efter min lunchrast idag så gjorde jag det fatala misstaget att gå på toaletten innan jag plockade undan tallriken vilket resulterade i att den numera ganska storvuxna valpen lyckades riva ner tallriken som naturligtvis går i kras. 

Inte mycket annat att göra än att att hämta dammsugaren. Väl nere i källaren (där dammsugaren förvaras) så inser jag att munstycket är borta. Mannen hade nämligen efter senaste dammsugningen dömt ut munstycket och därför köpt ett nytt som låg i säkert förvar ute i ett av gårdshusen. 

När jag äntligen hittat munstycke och fått på det så måste jag säga att det var en ganska angenäm upplevelse. 

Det är nämligen så att jag och dammsugaren (som av någon oförklarlig anledning fortfarande är en medlem i hushållet) har en extrem hatkärleksrelation. Den är silvertejpad och har funnits med mig sedan separationen (helt ärligt tror jag att den var pappas men han förbarmade sig över mig i något sammanbrott när jag insåg att jag inte ens hade en dammsugare) och den har helt klart gjort sitt jobb, men Gud vad jag svurit över den. Tyckt att den antingen suger för hårt eller för löst, har för full påse så jag måste byta (eller ännu värre, att det inte fanns någon ny så jag därmed behövde tömma påsen för hand och återanvända den gamla) men det jag stört mig mest på det sista är nog munstycket. 

Om jag tänkt tanken att köpa nytt? 

Inte en enda gång. När jag tänker efter ser jag nog i princip alla produkter som en hel del. 

Skulle kylskåpsdörren krångla ser jag automatiskt att hela kylskåpet måste bytas ut och eventuellt även frysen så de inte omatchar. 

Skulle toaletten sluta funka så skulle jag nog troligen tänka att hela badrummet måste fixas. 

Skulle fjärrkontrollen sluta funka så skulle jag tvingas köpa ny tv. – Naaaj, där överdrev jag allt. Då skulle jag faktiskt byta batterier först. 

Men ändå, det är som att en helt ny värld öppnats för mig (och dammsugaren). 

Vänliga hälsningar:  Den korkade brunetten 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera