Det här ska bli den bästa dan i mitt liv… 

Så var den här igen. Förmiddagen när man funderar på vad man håller på med? När kroppen skriker för att den är helt slut och när man bara vill gå och lägga sig under täcket och skita i allt. 

  • Idag hann ungarna bryta ihop cirkus 5 gånger under halvtimmen från de slog upp ögonen tills vi var på dagis. 
  • Ena hästen lyckades på något sjukt sätt trampa mig på sidoknölen på foten så jag blev liggande kvidande i boxen. 
  • Hundkräket jagade och bet ihjäl en av hönorna medans jag halt och lytt mockade i stallet och fick sedan tuppjuck och sprang runt som en galenpanna på gården. 
  • Jag fick en akut spyattack när jag skulle mata grannens katter med sån där vidrig geggmat (skulle nog kunna hävda att det är bland det äckligaste jag vet, hatade när mamma matade våra katter med det men trodde kanske det gått över, men icke) 

Vad är det som händer med allt och alla? Är det någon slags dofter jag utsöndrar som ber hela världen att jävlas med mig? 

Det är som att i ett magiskt vingslag så bryter helvetet lös samtidigt som känslan av att man eventuellt ”gått obemärkt gravid i nio månader och nu ska ungen krystas ut” infinner sig. 

Som jag längtat efter att äntligen få känna mig svullen som en gris igen, få seriösa tvivel på min egen kompetens och även existens generellt. 

Idag har jag dessutom en kreativ arbetsdag inplanerad. En dag när det ska skapas annonsideer, kluras ut grymma digitala strategier och även skrivas test-blogginlägg för ett företag. Wehoo, jag undrar vilka positiva, nytänkande idéer den här pms-hjärnan kommer bajsa ur sig. 

Kanske ska satsa på annonser för lite längre fram just idag. Tänker typ halloween, för där passar skräck och mörker och elaka häxor. Där skulle jag kicka ASS idag. 

Tur att jag varit effektiv som en iller tidigare i veckan så inte hela min karriär hänger på dagens prestation. Jag kanske helt enkelt bara ska klappa kroppen medhårs, ge den lite choklad och lägga mig i soffan och researcha lite för kommande blogginlägg och annonser genom ett serieavsnitt eller två?! 

Så kanske jag sen kan få mig själv att: 

Slutföra mina uppdrag, Städa huset, vika tvätt, handla och hämta barn som den fridfulla husmodern jag innerst inne är. För tänker man bara positivt så löser sig ju allt. Eller?! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Det här ska bli den bästa dan i mitt liv… 

  1. Hihihi du är för härlig 😄
    Men det kunde ju räckt med hälften av motgång idag men Gud vad du ska tycka morgon dagen är härlig om bara ungarna är snälla , hästen sköter sig , hunden låter bli hönorna och du får skriva i lugn o ro , eller blir det för stilla 😄
    Kram på dej du vackra

Kommentera