Under ytan.. 

De allra flesta dagarna Ă€r jag vĂ€ldigt stolt och glad att jag vĂ„gade ta steget att starta eget. Att jag testade att starta en blogg bara för att jag gillar att skriva utan att egentligen veta om jag var bra pĂ„ det eller inte. 

Men vissa dagar nĂ€r sjĂ€lvförtroendet sviker, nĂ€r man ifrĂ„gasĂ€tter allt man gör och helst av allt vill dra tĂ€cket över huvudet och försvinna sĂ„ Ă€r det inte optimalt att vara egen. De dagarna saknar jag verkligen kollegor som peppar, pushar och fĂ„r en att skratta. Jag saknar lyxen i att kunna gĂ„ till ett jobb som inte krĂ€ver att man varje sekund Ă€r nytĂ€nkande, driver och sĂ€ljer sina idĂ©er för att kunna fĂ„ mat pĂ„ bordet. 

Jag har haft nÄgra sÄdana dagar nu och att dÄ lyckas motivera sig sjÀlv att fortsÀtta med en blogg som man egentligen inte hinner med för att hjÀrnan kÀnns som en grÄdassig gegga Àr svÄrt. Aldrig har det heller varit mer lÀskande att söka ett jobb som lÄter kul för att tryggheten kÀnns helt magisk.

Den enda trösten i perioder nĂ€r livet suger Ă€r att det gĂ„r över. Mina deppperioder Ă€r nĂ€mligen extremt kopplade till just perioder. Jag kan köpa uppblĂ„st/surkĂ€rring-delen med pms, men just att sjĂ€lvförtroendet kraschar Ă€r förjĂ€kla jobbigt rent ut sagt (vet att jag gjort nĂ„got test nĂ„gon gĂ„ng hos barnmorska som bekrĂ€ftat att jag har pmds, men tycker helt Ă€rligt jobbighetsnivĂ„n svĂ€nger otroligt mycket) 

Funderar pĂ„ att hĂ€danefter planera in personalvĂ„rd löpande vissa dagar i mĂ„naden. Kanske kan jag och nĂ„gra andra företagande kvinnor (eller vem som helst egentligen) synka oss sĂ„ vi kan ta in pĂ„ spa ihop?! 

Med vĂ€nlig hĂ€lsning, hon som förhoppningsvis snart Ă€r sitt vanliga smĂ„störda (men mindre deppiga) jag. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Under ytan.. 

  1. Älskar din blogg det du skriver, bĂ€sta morgonlĂ€sningen. Blir alltid ett litet skratt eller bra fundering, sĂ„ tack för att du ger energi och sprider glĂ€dje och bra lĂ€sning.

Kommentera