Dricka choklad utanför boxen 

Jag insåg nu på morgonen när jag fick en timma att slå ihjäl mellan en nätverksträff och ett möte att jag tycker caféer är läskiga. 

Alltså inte Buuu-läskiga men tanken på mig helt ensam på ett café är lite skrämmande. Eller egentligen är det kanske två olika saker. För mig är det läskigt att gå på restaurang, bio eller liknande, helt ensam för jag känner mig som en otroligt tragiskt ensam människa utan en endaste kompis som kunde förbarma sig över mig och följa med. 

Men café en morgon, ensam med min dator känns absolut inte som något konstigt, dock känns en viss typ av caféer läskiga. 

Jag dricker inte kaffe eller te för jag har helt enkelt inte lärt mig och på de här trendiga caféerna känner jag mig ungefär som när man går in på Louis Vuitton i mjukisbrallor (räcker egentligen i vanliga kläder osminkad). Som ett UFO. 

Jag har jobbat inom modebranschen och är van att hänga med väldigt trendiga, snygga människor men just när jag glider in på ett supertrendigt café så känner jag mig som en extrem miss-fit bara för att jag inte beställer en stor sojalatte med en extra shot espresso. 

Det här är ju självklart bara i mitt huvud, ingen annan bryr sig ju ett skit om vad jag dricker eller gör där på caféet så länge jag inte bajsar på golvet men eftersom jag är stjärnan i min egen film så glömmer jag ibland bort min obetydelese för resten av världen. 

Men idag tog jag tjuren vid hornen och gick utanför min comfort zone, så nu sitter jag här på Da Matteo och sippar på min varma choklad med stolthet (köpte dock en macka trots jag redan var mätt för att skyla över just chokladbeställningen). I ett hörn. Helt anonym. Alldeles ensam. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Dricka choklad utanför boxen 

  1. Du kan alltid ringa mig när du är ensam i stan! Lovar att vara ditt förkläde så du slipper känna dig uttittad😳😳😳

Kommentera