En totalt onödig lista 

Idag är det värre torka på idé-fronten än vad det är i Saharas öken. Så därför kör vi helt enkelt en liten namnlista (ni vet sådana man gjorde i mellanstadiet) om totalt onödigt vetande om Anna Nord. Ja, Mig då alltså. 

A bsolut julfantast. Alltså jag äääälskar julen. Vissa drömmer om att åka till Aruba, jag drömmer om att åka till tomteland i Mora med min familj (obs ingen sponsring, men om någon känner någon som känner någon där och vill att jag åker dit och testar av stället så skulle jag dö bloggsamarbetslyckodöden) 

N ågot sånär noggrann är mitt motto när det gäller byggprojekt i slutfasen. Varför ska det hållas på med millimetrar när man kan bli klar inom en kvart? 

N u. Är det som gäller när jag har upptäckt en finne på min mans kropp som akut måste tas bort till varje pris. Det finns inte en chans att det kan vänta ens en liten millisekund.

lltid borsta! Är den första regeln man får lära sig om man vill leva i samma hushåll som mig. Det finns inget som får mig att se rött som bajsspår i toaletten. 
N u! Är även svaret när jag får någon fix-idé oavsett om det gäller att måla ladugårdsvägg, köpa häst eller byta namn på bloggen. 

mtänksam. Jag är en storasyster ut i fingerspetsarna gentemot min lillasyster som jag genom hela livet försökt rädda från allt jobbigt. Att vår relation blev som bäst när jag slutade försöka rädda och bli mer jämnlik är en annan historia.

R iktigt effektiv är mitt mellannamn. Jag går igång på när det är så mycket så man i efterhand inte fattar hur i helsike man gjorde allt på en dag. Nästan så jag blir lite småsugen på mig själv när jag ser tillbaks på effektiviteten vissa perioder.  

ubbla sidoknölar på fötterna har jag och dessutom dubbla uppsättningar njurbäcken och urinledare. Kan det va så att jag åt upp min enäggstvilling i mammas mage?! 

Det va det! Nu kör vi fredagsmys!! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera