The Winner takes it all? 

Kan du ibland känna att det kan vara lite jobbigt att vara ambitiös yrkesmässigt? 

Både jag och min man är väldigt ambitiösa och vill mycket. Vi vill båda helst leda hela företaget till framgång samtidigt som vi ska nå det ena personliga målet efter det andra. 

Det här är ju i sig väldigt bra egenskaper det är bara det att ingen ligger på topp precis hela tiden och när vi inte gör det så påverkar det en ganska stor del av vår vardag. 

Vinnarskallen har liksom svårt att fatta att den ska stängas av kl 17.00 vilket kan leda till onödigt grus i maskineriet. 

Ibland önskar jag att jag bara kunde känna mig nöjd med mindre. Vara mindre ambitiös och känna lugnet som de där mediterande munkarna verkar göra. Även när det går riktigt bra eller jag dragit in en bra affär så har jag svårt att riktigt High fivea mig själv och vara nöjd. Det var likadant när jag tävlade med min ponny när jag var yngre. Jag kunde vinna tävlingar men var jag inte hundra nöjd med min prestation så gick jag ändå runt och surade. 

I och för sig kunde jag även vara otroligt nöjd med en tredjeplats om jag kände att jag verkligen gett allt. 

Men vad är det som gör om man får den här vinnarskallen, envisheten och drivet efter att vara bättre? 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera