The Wheels on the ekorrhjul go round and round.. 

Har du någon gång känt att ekorrhjulet snurrar på så fort så man till slut inte fattar vad som är upp och ner, fram och bak, bra eller anus utan det enda som existerar är att klänga dig fast för glatta livet? 

Du kanske just i den här perioden blir mer irriterad än vanligt på om pappret på toarullen är slut eller om någon missar att ge tacksägelse för att maten står serverad när de kommer hem efter sin långa dag? 

Det kan även vara så att hunden helt plötsligt är grunden till allt ont i världen och barnen gnäller mer än en skranglig 740 som överlevt sedan början av 80-talet? 

Kanske ligger du även och bygger upp en irritation värdig Donald Trump på intet ont anande personer på sociala medier som verkar jonglera bullbak med barnen, en lysande karriär och glamorösa resor till Abu Dabi med tjejgänget. Och inte blir de mindre irriterande när man dessutom ska behöva få deras sjukt snygga uppenbarelse upptryckt i fejset medan man äntligen får pusta ut i soffan med en påse godis? 

Men framförallt så kanske du helt plötsligt stör ihjäl dig på varenda rörelse partnern tar? Hur han bara av sin blotta existens stökar ner, gör ungarna gnälligare, städar otillräckligt, bajsar för länge, inte trycker upp dig mot väggen som en vild hingst för att sekunden senare ligga för nära. 

Inte? 

Nähä, Då är det väl bara jag då.

Oavsett så är det därför jag tagit en bloggpaus några dagar. Något som förmodligen inte en jäkel märkt av, men nu är jag tillbaks. Wehoo! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

6 reaktioner till “The Wheels on the ekorrhjul go round and round.. 

  1. Nehejdå, det är inte bara du!!! Ibland ligger mina nerver som ett elnät en halvmeter utanför kroppen och nåde den som vidrör nätet eller påverkar det med ”fel” kommentarer/beteenden etc 😉

  2. Det måste vara något i luften just nu! Är sååååå sjuuukt irriterad hela tiden! På allt och alla😡 Så, nej du är inte ensam. Välkommen tillbaka♥️

Kommentera