Fullt fokus?! 

Vi människor anser ju oss som de mest intelligenta varelserna på jorden. Vi kan ju göra typ vad som helst men på vissa plan är och förblir vi ändå djur.

Igår när jag stod och gjorde mig i ordning inför ett möte med en potentiell kund så fick jag syn på att jag hade en liten snorkråka fladdrande i ena näsborren. Tänk om jag hade åkt iväg och haft min första kontakt med de här killarna med en bobba viftande i takt med min presentation? 

För helt ärligt krävs det inte mer än så för att få oss människor att helt tappa fokus. Eller iallafall mig. 

Jag hade en lärare under min beteendevetarutbildning som körde bh-lös under en väldigt tunn polotröja i princip varje föreläsning och jag tror helt ärligt att mängden information jag tog in halverades bara för det. 

Det enda jag kommer ihåg från mormor o morfars släktkalas från när jag var liten var en av tanternas skäggväxt och att morfar och hans bror tuggade som en väldigt öppen cementblandare. 

Sitter jag på en middag och någon får ett pepparkorn eller en bit broccoli mellan tänderna så säger jag genast till för att slippa sitta och glo hen rakt in i munnen som en fågelholk. 

Och har någon en väldigt mogen finne så får jag nästan panik över rädslan att den ska poppa mig i ansiktet och lägger allt mitt fokus på att försöka komma ur dess skottlossningszon. 

Pjuu, det va tur fick jag bort den rackaren innan mötet så de kunde lyssna obehindrat (vad jag vet iallafall) 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera